Bodrum Gündem

YAŞAYACAKLARI YERİN İSMİNİ KENDİLERİ BELİRLEYECEK…

MURAT-İNŞAAT-MUMCULAR-KAHVALTI MANŞETMurat İnşaat firması tarafından, Mumcular Merkez’de yapılan ve 3 bloktan oluşan sitede daire sahiplerinin birbirleri ile tanışarak kaynaşmasını sağlamak ve yeni biten siteye isim bulmaları için hafta sonu bir kahvaltı düzenledi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 

Çamlık’ta yer alan Zıp Zıp Köy Kahvaltısı’nda bir araya gelen yaklaşık 50 kişilik site sakini komşuları ile tanışarak sohbet etme imkanı buldu.  Mumcular Merkezde yaşayacakları site için de isim öneren site sakinleri Murat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Şahin’e bu düşüncesinden dolayı da teşekkür ettiler.

MURAT İNŞAAT MUMCULAR KAHVALTI HABERİ (10)Bodrum Merkeze 28 Km. uzaklıkta bulunan ve her geçen gün cazibe merkezi haline gelen Mumcular’da Murat İnşaat tarafından yapılan, birbirinden bağımsız 3 bloktan oluşan siteye ev sahiplerince uygun görülen isim verilecek. “Şahin Tepesi,  Umut Sitesi, Huzur Sitesi” gibi isimlerin önerildiği kaynaşma kahvaltısında konuşan firma sahibi Erkan Şahin, “Bugün burada ilk sitemizi bitirmiş ve ev sahiplerine teslim etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Günümüzde kimse artık karşındaki dairede oturanı tanımıyor, yaşadığı, aynı sosyal alanı kullandığı komşusunun sokakta yanından geçtiği halde kim olduğunu bilmiyor. Bugün ki kahvaltıyı da aynı sitede yaşayacak olan daire sahiplerini birbirleri ile tanışmaları, kaynaşmaları ve sohbet etme imkanı bulmaları için düzenledik. Ayrıca sitemize henüz bir isim vermedik. İstedik ki bu ismi site sakinleri belirlesin. Çünkü burada yaşayacak olanlar onlar ve bu hak da onların diye düşündük. “  dedi. Erkan Şahin, Mumcular’ın  zannedildiği gibi Bodrum’un arka bahçesi olmadığı ve aksine Bodrum’un yoğunluğundan bıkan ve sıkılanlar için bir huzura kaçış noktası olduğunu dile getirdiği konuşmasına şöyle devam etti “Mumcular deyince burun kıvıran insanların bu konudaki direnci kırıldı. Burada dokuya uygun, ailelerin huzurla oturacağı, kaliteli işlerin, dairelerin yapıldığını gelerek görmeleri lazım.  İlk sitemizi hayırlısı ile daire sahiplerine teslim ettik. Bundan sonra yine 27 dairelik bir sitenin yanı sıra 60 daireli bir projemiz var. Özellikle 60 daireli olan projemizde büyük bir havuz, basketbol ve tenis kortunun yer alacağı spor tesislerinin yanı sıra tabiatla iç içe bir peyzaj anlayışı ile düzenlediğimiz içinde bisiklet yollarının da olduğu geniş bahçelerin yer alacağı bir yaşam alanı inşaa ediyoruz.” Dedi.

Kahvaltı sonrasında bir araya gelerek toplu resim çektiren site sakinlerine Murat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Şahin tarafından sembolik olarak evlerinin anahtarları teslim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.