Bodrum Gündem

SADECE KADINLAR DAVETLİ

SADECE KADINLAR DAVETLİ

dikkat-sadece-kadınlar-davetliBodrum Karia ve Bodrum Rotary Kulüplerinin birlikte organize ettikleri “Kendi Kendine Meme Muayene Modeli Tanıtım Günleri” 21 Ocak Cumartesi günü Heredot Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

 Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Çağımızın vebası olarak nitelendirilen ve kadınlarda sıklıkla meme bölgesinde yaygın olarak kendini gösteren kanserin erken teşhisine yönelik Bodrum Karia ve Bodrum Rotary Kulüplerinin birlikte organize ettikleri “Kendi Kendine Meme Muayene Modeli Tanıtım Günleri” ne Bodrum yarımadasından yoğun bir katılım bekleniyor.

Erken teşhisin, bu hastalığa yakalananları ölümcül tehlikelerinden kurtardığı  ve “Rotary İnsanlığa Hizmet Eder” prensibi ile  hareket eden Bodrum Karia ve Bodrum Rotary Kulübü başkanları  böyle bir seminer programı hazırladıklarını ifade ettiler.  Alanındaki başarıları ile tanınan Genel Cerrah Cüneyt Tuğrul’un katılacağı bilgilendirme seminerinde, birebir modelleme ile hazırlanan manken üzerinde katılımcılara uygulamalı olarak kendi kendini muayene yöntemi öğretilecek.

Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre 2020 yılına kadar kanserin dünya genelinde %60 oranında artacağı öngörülüyor.

16143409_10154931468209105_4594008002098626804_o

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.