Bodrum Gündem

TRAFİK BİLİNCİNİN AŞILANMASI EĞİTİMLERİ BAŞLADI…

TRAFİK BİLİNCİNİN AŞILANMASI EĞİTİMLERİ BAŞLADI…

bodrum ilçe milli eğitim müdürlüğü trafik eğitimi (2)Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından trafik bilincini arttırmak amacıyla hazırlanan eğitim programı Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulunda  başladı. 

Bodrum Gündem Haber

Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu ile Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile ülkemizdeki resmi ve özel bütün okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimize trafik kuralları ile trafikte uyulması gereken davranışların neler olacağın öğretilmesi ve trafik bilincinin kazandırılması amaçlanana eğitim programı Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulunda başladı.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Şube Müdürleri Mustafa Semiz, İsmail Zehir ve Eyüp Demirci’nin de katılımları ile başlatılan eğitim faaliyetlerinde, projenin Bodrum sorumlusu Usta Öğretici Salih Zeki Yalçın tarafından öğrencilere sunum yapıldı.

bodrum ilçe milli eğitim müdürlüğü trafik eğitimi (1)Proje açılış töreninde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin; “Sevgili öğrencilerimiz. Sizler bizler için çok değerlisiniz, çok önemlisiniz. Yarınlarda bu ülkeyi hak ettiği noktaya siz taşıyacaksınız. Sizin her yönlü yetişmeniz gerekmektedir. Bakanlığımızın yürüttüğü eğitim faaliyeti okul öncesi ve ilkokullarda trafik kurallarının öğretilmesi, trafikte davranış bilincinin zihinlerde yer etmesi için Türkiye’nin her köşesiyle birlikte bu saat itibarı ile İlçemizde de bu eğitim başlamıştır. Bu eğitimin hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan törenin ardından öğrencilere eğitim verilmesi çalışmaları başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.