Bodrum Gündem

YÜZ BİNLER BODRUMLU TEYZENİN ATATÜRK SEVGİSİNE HAYRAN KALDI…

 

atatrük-sevgisi-bodrumlu-teyzeŞevket Karaben isimli sosyal medya kullanıcısının kendi facebook hesabından yayınladığı videoyu yüz binlerce kişi izledi. Videoda yaşlı bir kadının Bodrum Belediyesinin önünde asılı Atatürk resminin yer aldığı postere dualarla yaklaşarak Atatürk’ün iki elini öpüp başına koyduğu görülüyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Son günlerde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ulu önder Atatürk ve annesi hakkında yapılan yıpratıcı açıklamaların aksine Bodrumlu teyzenin Atatürk sevgisi ile ilgili yaptıklarının yer aldığı video izlenme rekorları kırıyor. İsmi bilinmeyen ve yetmişli yaşlarda olabileceği tahmin edilen teyze kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından izlendi.

Bodrumlu Teyze “Ellerinden Öperim Atam”…

Şevket Karaben isimli sosyal medya kullanıcısının kendi facebook hesabından “14 Mayıs 2017 sabahı Bodrum belediyesi önündeki bir teyzenin Atatürk posterine gösterdiği sevgi bu insanların yüreğinde bu ülkenin kurucusuna dair bu sevgi olduğu müddetçe bu ülkeye ihanet içerisinde olanlar defalarca düşmeli bu video Atatürk le aşık atanlar ithaf olunur Gününüz bu teyzenin yüreği kadar temiz ve aydınlık olsun” notu ile yayınladığı video iki günde yüzbinlerce kullanıcı tarafından izlendi.

Yayınlana videoda; yürümekte dahi zorlanan yaşlı bir teyze meydanda asılı olan dev Atatürk posterinin yanına dua ederek yaklaşıyor ve Atatürk’ün iki elini öperek alnına koyuyor.  Paylaşımın yer aldığı videoya yüzlerce kullanıcı yorum yaparken, video paylaşım rekorları da kırıyor.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.