Bodrum Gündem

CANLI MÜZİK PERFORMANSLARI METİN’S GÜMÜŞLÜK’TE…

CANLI MÜZİK PERFORMANSLARI METİN’S GÜMÜŞLÜK’TE…

metins-manşet 

Metin’s Gümüşlük’ün tüm kontrolü, işine son derece hâkim bir kadın olan Nilgün Özdemir’ emanet…

Bodrum Gündem Haber

Asıl mesleği kimya mühendisi olan Nilgün Özdemir, uzun yıllar İstanbul’da yöneticilik yaptıktan sonra bodruma yerleşme kararı almış. Tüm enerjisini, birikimini ve deneyimini Metin’s Gümüşlük’e veren Özdemir, ortağı olduğu Restoran’ını başarılı bir şekilde işletmekte.

Nilgün Özdemir, yaz-kış müşterilerin keyif alacakları organizasyonlar yapacaklarını ve yaz sonrasında müşterilerinin istekleri doğrultusunda kışında Metin’s Gümüşlüğün açık kalacağını belirtti.
Metin’s Gümüşlük, Bodrum’un en güzel beldelerinden biri olan Gümüşlük manzarasına kuş bakışı bakabileceğiniz bir mekân. Bodrum’a özel taşları ile inşa edilen ve ahşap dokusuyla hazırlanmış 3 kata sahip. Son derece sıcak ve şirin bir ortam ile kalplere dokunan gösterişli ve şık… Hafta sonu muhteşem manzara eşliğinde yapacağınız kahvaltılar ile dost ve ailenizle güzel vakit geçirebileceğiniz bir yer. Yaza merhaba partileri, doğum günler ve birçok özel günler için unutulmaz güzelliği bulunan Metin’s Gümüşlük’ün müdavimi olacaksınız.

Çalışmak artık yazın sıkıcı olamayacak…

Yazın bunaltıcı sıcağında çalışmak artık bir zevk haline gelecek. Metin’s Gümüşlük’te şirket toplantılarınızı yapabilir, ayrıca iş görüşmelerinizi de yapabileceğiniz tam tedrisatlı bir mekân olarak tüm hizmeti sizlere sunmaktadır.

Metin’s Gümüşlükte kahvaltı etmek ayrı bir zevk:

Metin’s Gümüşlüğün kahvaltısında yer alan tüm ürünler Bodrum’un yerli esnafından ve kendi bahçesinde  ürettikleri  sebzelerden oluşmaktadır.Kahvaltıda yer alan taze taze yeşillikler, ev yapımı reçeller, hiçbir yer bulamayacağınız zengin bir peynir tabağı, sahanda köy yumurtası, börek ve çörek çeşitleri.  Fırında pişen sıcacık ekmekleri ile müthiş keyifli bir sofra sizi bekliyor. Lezzet ve kalitesinden asla ödün vermeyen Metin’s Gümüşlük kahvaltıda oldukça iddialı.

700 kişilik kapasitesi bulunan Metin’s Gümüşlük nezih bir konsepte sahip. Mekân ’da brunch ve öğleden sonra bistro tarzı hizmet ve kaliteli müzik sunulmakta. Gümüşlük ’ün enfes doğasına nazır içkinizi yudumlarken kulaklara hitap eden canlı müzik dinleyebileceğiniz ve yaz akşamları birbirinden değerli sanatçıların konserlerini izleyerek de eğlenebileceğiniz bir mekân. Haftanın her günü  canlı müzik performansıyla yemek organizasyonları da planlamanın arasında yer alıyor.

Metin’s Gümüşlükte yer alan amfi tiyatro ’da ünlüler geçidi başlayacak.

Restoran’a ait muhteşem gümüşlük manzarasını karşı olan amfi tiyatrosunda yaz boyunca birçok ünlü şarkıcının yer alması düşünülmekte. Zerrin Özer, Yeni Türkü, Grup Albatros, O Ses Türkiye’de adını finale yazdıran Cihangir Moralı gibi birçok ünlü konuğu ağırlanması planlanmaktadır.

Canlı Müzik Performansları Metin’s Gümüşlük’te

Haftanın belirli günlerinde sunduğu eşsiz canlı müzik performansları ile Metin’s Gümüşlük farkını bir kez daha ortaya koyarak, yaza damgasını vuracak.

Hafta sonu ve hafta içi akşam 21.00 sonrası ayrı dolu geçecek. Her salı akşamı; Can Zülal ve Serkan Uzunoğlu Türkçe şarkıların yanı sıra, latin müziklerinden, salsa ve tango esintileri ile müşterilerine müzik ziyafeti çekecekler.

Her çarşamba ve cumartesi akşamı DJ Ayhan Topaloğlu geçmişten günümüze iz bırakan 70’s 80’s 90’ların yer aldığı müzik içinize işleyeceği performanslar gerçekleştirecek.

Cuma akşamları ise; Azeri tenor Ramin Farhangniya, repertuvarında yer alan Azeri ve Fars Müziği’nin çok sevilen ve bilinen şarkıları ile kulaklarınızın pasını alıyor. Ayrıca; Türkiye’ye öz şarkıların yanı sıra, komşu ülkelerin ezgileri ile de renk veriyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.