Bodrum Gündem

YAZ BOYU HAVUZDAN ÜCRETSİZ YARARLANACAKLAR…

Untitled-1Bodrum Harvard bünyesindeki kurslara devam eden 8. Sınıf öğrencileri, yeni açılan Bodrum Fuime Restoran’da düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek mezuniyetlerini kutladılar. Mezunlar, kahvaltı sonrası havuda müzik eşliğinde eğlenceli saatler geçirerek üzerlerindeki TEOG sınav stresini attılar.

Bodrum Gündem Haber

Yabancı Dil Kursu, Çocuk Kulübü, KPSS, Hızlı Okuma ve Hafıza Geliştirme, Yaratıcı Drama, İşaret Dili ve Tercümanlığı, Zeka Oyunları, Profesyonel Turist Rehberliği programları ve diğer 21 farklı programla 3 yaşından itibaren anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite  öğrencileri ile mezunlarına ve yetişkinlere yönelik akademik ve kişisel gelişim odaklı kurslar düzenlemekte olan Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetleri, 8. Sınıf’tan mezun olan öğrencileri  ile Bodrum Fiume Reston’da düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldiler.

bodrum harvard - etütü-havuz bedava- yaz kursları (20)Bodrum Harvard bünyesindeki kurslara devam eden öğrencilerin başarı ortalamasından son derece memnun olduklarını kaydeden kurum yetkilisi Erdal Balcı “Birinci ve ikinci sınavda 8. Sınıfa devam eden 70 öğrencimizin ortalamaları 110 netin üzerinde. Kurumumuzdan  aldıkları etüt desteği ile kursa devam eden öğrencilerin bireysel başarılarının yanında toplu bir başarı ortalaması elde etmelerinden son derece mutlu olduk.  Son derece donanımlı, deneyimli eğitimci kadromuz ile öğretmenlerin etüde devam eden öğrencilerini birebir takip etmeleri ve haftanın yedi günü ders desteği vermiş olmalarının payı oldukça fazladır. Aynı zamanda prensipli ve disiplinli çalışan öğrencilerimiz de hem kendi emeklerinin hem de tüm eğitimcilerinin emeklerini boşa çıkartmamışlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz. Temmuz ayında Bakanlığın açıklayacağı TEOG yerleştirme puanlarının ardından öğrencilerimize yapacakları lise tercihlerinde de destek olmaya devam edeceğiz.” Dedi.
bodrum harvard - etütü-havuz bedava- yaz kursları (14)Milli Eğitim Bakanlığınca ruhsatlandırılmış  2 kurum üzerinden Bodrum’da kaliteli eğitimi uygun ücretlerle sunarak faaliyet göstermekte olduklarının altını çizen Erdal Balcı “İlkokul ve ortaokul düzeyinde dil kursu ve etüt bölümlerine kayıtlı tüm öğrencilerimize yaz boyunca Bodrum Fiume Restoran’da yer alan yarı olimpik havuzdan ücretsiz olarak yararlanmalarını istedik. Bu bizim öğrencilerimize yaz hediyemiz olsun istedik. Oldukça yoğun bir eğitim dönemi sonrası onların başarılarını ödüllendirmek istedik” dedi.
Bodrum Harvard olarak yaz kulübü etkinliklerinin 12 Haziran’da start alacağını kaydeden Erdal Balcı, bunun yanı sıra dil okulu bölümünde de her yaş dilimine yönelik İngilizce kurslarının devam edeceği bilgisini verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.