Bodrum Gündem

YAZAR RAŞİT TOKGÖZ İMZA GÜNÜ İÇİN BODRUM’DA…

YAZAR RAŞİT TOKGÖZ İMZA GÜNÜ İÇİN BODRUM’DA…

raşit-tokgöz-imza-1

Son romanı “Yüreğimin Kayıp Yarısı” ile edebiyat dünyasında iyi bir çıkış yakalayan yazar, 21 Haziran Çarşamba günü imza günü için Bodrum’a geliyor. Romanın büyük bir bölümü Bodrum’da geçiyor…

Bodrum Gündem Haber

Şubat 14 te kitapçılarda yerini alan romanı, “Yüreğimin Kayıp Yarısı” imza günü için Bodrum’a geliyor.  Tokgöz’ün kısa sürede üç baskı yapan “Yüreğimin Kayıp Yarısı” romanı için oldukça yoğun geçen imza günleri serisinin yaz etabının ilk durağı, uzun yıllar yaşadığı Bodrum olacak.

Fantastik-kurgu türünde bir hayat ve aşk hikayesinin anlatıldığı romanın büyük bölümünün Bodrum’da geçiyor olması ise Bodrum’lu kitapseverleri oldukça meraklandırıyor. Hali hazırda Bodrum’da hizmet veren birçok işletme ve şahsın da adının geçtiği kitap, heyecanı hiç kesilmeden ilerleyerek size sonunun nasıl biteceği konusunda tahmin yapabilme fırsatı vermiyor.

Yazarın yayınlanan altıncı kitabı olan “Yüreğimin Kayıp Yarısı” isimli roman, yıl sonunda Almanca’ya çevrilip, Almanya’da da satışa sunulacak.

Bodrum’luların yakından tanıyıp sevdiği Raşit Tokgöz’ün son kitabını edinerek imzalatmak ve yazar ile sohbet etmek isteyen kitapseverler, 21 Haziran Çarşamba akşamı, Kumbahçe sahil yolu üzerinde bulunan Aşk-ı Bodrum Hediyelik’te 18:00-20:00 arası buluşacaklar…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.