Bodrum Gündem

RES’LER BODRUM’A KURULMAYA BAŞLANDI…

RES’LER BODRUM’A KURULMAYA BAŞLANDI…
res-kuleleri-manşetBodrum kamuoyunu uzun süre meşgul eden Rüzgar Elektrik Santrallerinin parçaları Bodrum’a getirilmeye başlandı.
Bodrum Gündem Haber 
Yalıkavak Geriş’de yapılacak olan RES’lerin devasa parçaları bu sabah erken saatlerde Bodrum’a getirilmeye başlandı. Dev RES kuleleri tırlar ile arka arkaya Bodrum’a getirilirken, kulelerin dikileceği zeminlerin de daha önceden hazırlanmış olduğu gözlendi.
Yapılacağı yerler nedeniyle birçok çevreci ve Bodrumlu vatandaşın tepkisini çeken RES’lerin yakın bir zamanda kurularak faaliyete geçeceği öğrenildi.
Rüzgar elektrik santrallerinin yapılacağı alanda ise hummalı bir çalışma yapılıyor. Çeşitli iş makinelerinin çalıştığı alanı görüntülemek isteyen basın mensupları ise güvenlik gerekçesiyle bölgeye alınmıyor.
Öte taraftan sabah saatlerinde Bodrum’a ulaşan RES kulelerinin rüzgar kanatları ise hava limanı ve Güvercinlik’te yol kenarında park etmiş olarak bekletiliyor. Taşınan parçaların devasa boyutları nedeniyle bölgeye nakliye işleminin gece geç saatlerde yapıldığı öğrenildi.
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.