Bodrum Gündem

TATİL İÇİN GİTTİĞİ KOS’TAN CENAZESİ GELECEK…

sinan kurtoğluKos Adasında depreme yakalanan Türk vatandaşı Sinan Kurtoğlu’nun yıkılan Cezayirli Hasan Paşa Camisi’nin minaresinin üzerine düştüğü kafeterya içinde enkaz altında kalarak can verdiği ifade edildi.

Bodrum Gündem Haber

39 yaşındaki Sinan Kurtoğlu’nun yakınlarının acı haberi aldıkları ve Bodrum’a doğru hareket ettikleri öğrenildi. Kurtoğlu’nun babası, annesi ve kız kardeşinin Kos’a geçerek cenazeyi teslim almaları bekleniyor.

Kos depreminde yaralanan Türk vatandaşları Selim Çaydanlı, Utku Hasdemir ve Onur Bezci feribotla Türkiye’ye getirildikten sonra Bodrum’daki hastanelere sevk edildiler.

 

Yorumlar

  1. Nadiye Sarıtosun dedi ki:

    17Ağustos depremini yaşadım daha kısa süreli ama neredeyse bir o kadar şiddetli bir depremdi.Bahçelerde sabahladık ve Gümbet sahilinden gelen siren sesleri Değirmenlere doğru giden arabaları ve koşuşan insanları gözlerken sabaha kadar beşik gibi sallandık .Bizi Bodrumun kayalık zemini ve iki katlı evlerimiz korudu.Eğer bu deprem gündüz olsaydı .Bizim sahilden Yani Gümbetten denize sürüklenen insanları toplayabilirdik.Allah hepimizi korudu