Bodrum Gündem

MUĞLA SİYASETİNİ BULUŞTURAN DÜĞÜN…

MUĞLA SİYASETİNİ BULUŞTURAN DÜĞÜN…

arda varol kardeşi zehra varol düğün

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Büyük Millet Meclisi personellerinden, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir’in Danışmanı Arda Varol’un kardeşi Zehra Çağla Varol ve Fethiye’nin tanınmış esnaflarından Tolgay Özdemir, Fethiye Bakraç Beach’te gerçekleşen törenle dünya evine girdi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla siyasetini de bir araya getiren düğünde, konuşan Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir yaptığı konuşmada; “Cumhuriyetin yetiştirmiş olduğu bu iki gencin yeni yaşamlarında Atatürk ve cumhuriyete bağlı aydınlık çocuklar yetiştireceğine olan inancının tamdır…” dedi.

Geceye CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Seydikemer CHP İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban, Fethiye Ticaret Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Emniyet Eski Müdürü Hakan Aşık, Maden İş Yatağan Şube Eski Başkanı Süleyman Girgin, Av. Burak Erbay, Ölüdeniz Eski Belediye Başkanı Oktay Sidekli, Önceki Dönem Muğla Milletvekilleri Dr. Ali Arslan, Ali Cumhur Yaka ve genç çiftin sevenleri katıldı.

Gelin ve damada nikâh cüzdanlarını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi birlikte verdiler.

Diğer taraftan düğüne katılamayan; AKP Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Menteşe, Bodrum, Marmaris, Milas, Dalaman, Ortaca Belediye Başkanları, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, Fethiyespor kulübü ve birçok dost ve yakın çelenk ve telgraf göndererek genç çifte bir ömür mutluluk temennilerini ilettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.