Bodrum Gündem

OASİS’TE CAZ DERNEĞİ KARMA FOTOGRAF SERGİSİ AÇILDI…

Turkcell Bodrum Caz Festivali Oasis Sergi Acılısı Foto3 1.9.2017

Caz Derneği Karma Fotograf Sergisi 1.9.2017 tarihinde Oasis AVM’de gerçekleşen Murat Arkan “Michael Franks Project” ile açıldı. Açılışa Bodrum’lu sanatseverlerin yanısıra, Pınar Tente, Tülin Yazıcı, Şevket Yahnici ve Eşi, Erman Aras ve Eşi, iş adamları, çeşitli kurumların temsilcileri katıldı.

Bodrum Gündem Haber

LEO Organizasyon Yönetici Ortağı Devrim Erol, festivali Bodrum’un kültür ve sanat hayatına ve turizmine destek vermek için gerçekleştirdiklerini söyledi. Festivalin Küratörü ve Caz Derneği Başkanı Özlem Oktar Varoğlu ise Festival programını anlattı ve “Bodrum’a Caz Festivali’nin çok yakışacak, tüm Bodrum’luları konserlere bekliyoruz…” dedi. Ardından Murat Arkan, Kağan Yıldız ve Serhat Gönenç keyifli bir konser verdi. Sergi 17 Eylül’e dek gezilebilecek.

Sergide Caz Derneği’nin fotograf arşivinden Melih Özbek, Nihat Akmehmet ve Ahmet Elbir’in çektiği fotograflar yer alıyor. Bodrum Caz Festivali  ise 1-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Bodrum yarımadasının çeşitli mekanlarında gerçekleştirecek. Festivalin ilk yılında programda Bodrum’a gönül vermiş caz sanatçıların yanısıra özel proje ve albüm konserlerine yer veriliyor. Festivalin küratörlüğünü Özlem Oktar Varoğlu yapıyor.

sergi_poster_70x100cm_preview (002)TURKCELL BODRUM CAZ FESTİVALİ PROGRAMI…
KALEDE CAZ:
Festival Galası, denizle bütünleşen Bodrum’a ithafen 8 Eylül’de ülkemizin sayılı Bigband orkestralarından Türk Deniz Kuvvetleri Deniz Yıldızları Caz Orkestrası feat. Sibel Köse Konseri ile, TAİS Sponsorluğunda gerçekleşecek. 9 Eylül’de kendine özgü anlatımı ile Bodrum anılarını da dinleyeceğimiz Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars grubu ile yer alacak.
Hollanda’da doğup büyüyen ve şimdi sesiyle ve Hollanda’lı ekibiyle bizleri büyüleyen Karsu, 10 Eylül’de sahne alacak. 16 Eylül 2017 tarihinde Bodrum Kalesi’nde Jülide Özçelik Bodrum Konseri’nde sevdiğimiz şarkılarının caz formunda uyarlamaları yanısıra sürpriz Bodrum Türküleri de yer alacak.

OFFGÜMÜŞLÜK CAZ SAHNESİ:
Kulüpte Caz bölümünün sponsoru olan OFFGümüşlük’te günümüz caz sahnelerinin önemli isimlerinin performansları yer alıyor. 4-17 Eylül tarihleri arasında birçok yerli ve yabancı isim OffGümüşlük’te sahne alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.