Bodrum Gündem

İSMAİL HAKKI BAYDAR TOPRAĞA VERİLDİ…

ismail hakkı baydar toprağa verildi (53)

Bodrum Cumhuriyet Halkevi kurucularından, Mali Müşavir ve Muhasebeci, geçmiş dönem CHP İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Hakkı Baydar, Bitez Mezarlığında toprağa verildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un tanınmış ve sevilen isimlerinden, Muhasebeci ve Mali Müşavir 52 yaşındaki İsmail Hakkı Baydar’ın cenazesine yoğun bir katılım oldu.

Yaklaşık bir hafta süre ile Bodrum Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde uyutularak, tedavi gören Baydar yapılan tüm müdahalelere karşın yaşama tutunamadı ve 11 Eylül Pazartesi öğle saatlerinde vefat etti. Ayşe Baydar ile evli olan İsmail Hakkı Baydar’ın Erdoğan ve Nevcihan adlı iki evladı vardı.

Boğulma vakası olması nedeni ile savcılık tarafından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Merkezine gönderilen İsmail Hakkı Baydar’ın cenazesi, gerekli resmi işlemlerin yapılmasının ardından Bodrum’a getirildi.

ismail hakkı baydar toprağa verildi (43)Toprağa verilmek üzere ikindi namazı öncesi Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camiine getirilen Baydar’ın cenaze törenine oldukça yoğun bir katılım oldu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve Kemal Orman, Cumhuriyet Halk Evleri Başkanı Mehmet Girgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Barış Erdoğan, Başkanı BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, CHP’nin geçmiş dönem İlçe Başkanları Hüseyin Anıl, Zeki Köylü, İsmail Sever, Rezzan Karahan, Kerim Cangır, Durmuş Ali Öztürk, Okan Özsu, STK Temsilcileri, meslektaşları ve dostları katıldı.

Oğlu Erdoğan ve yakınlarının çok üzüntülü oldukları ve ayakta durmakta zorluk çektikleri görülürken, cenaze törenine katılanlar; “Uzun zamandır Bodrum’da bu kadar kalabalık cenaze töreni olmamıştı, ne kadar çok seveni varmış…” şeklinde ifade ettiler.

İsmail Hakkı Baydar, cenaze namazının kılınmasının ardından, Bitez Mezarlığında toprağa verildi…

ismail-hakkı-baydar-bodrum-gündem-1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.