Bodrum Gündem

BODRUM DEPREMİNİ KANDİLLİ RASATHANESİ 4,5, YURTDIŞI KAYNAKLAR 4.7 OLARAK AÇIKLADI…

BODRUM DEPREMİNİ KANDİLLİ RASATHANESİ 4,5, YURTDIŞI KAYNAKLAR 4.7 OLARAK AÇIKLADI…

deprem-2Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, Bodrum’da Saat 12:38’de 4.5 büyüklüğünde meydana gelen deprem 5.7 derinlikte gerçekleşti. Yurtdışı kaynakları ise depremin 4.7 olduğunu açıkladı…
Bodrum Gündem Haber
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nün web sayfasında yaptığı ilk açıklamada, Bodrum’da meydana gelen ve oldukça sert bir şekilde hissedilen depremin 4,5 büyüklüğünde olduğu bilgisi verildi. Yerin 5,7 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremin merkez üssünün ise Akvaryum koyunun karşısındaki Görecek Adası olduğu ifade ediliyor.  AFAD sitesinde ise yine Boğaziçi Rasathanesinden farklı bir büyüklük açıklandı. AFAD’a göre meydana gelen deprem 4,6, yurtdışı kaynakları ise depremin büyüklüğünü 4,7 olarak açıkladı.

Bodrum devlet Hastanesinde de hissedilen deprem hastanede bulunan görevliler, hastalar ve hasta yakınlarının kısa süreli bir paniğe neden olmasına karşın, hiç bir sıkıntı yaşanmadığı gözlendi.
Deprem bugüne kadar yaşanan artçıların en uzun süre devam edeni.

bodrum depremleri son durum

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.