Bodrum Gündem

BODRUM’DA TERMİNAL MÜHENDİSLİK KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞDU…

terminal mühendislik (6)“Tecrübemiz, heyecanımız ve özgüvenimiz ile mekanik tesisat ve mühendislik sistemlerinde fark yaratıyoruz” sloganı ile Bodrum iş piyasasına yenilenmiş kimliği ile giriş yapan Terminal Mühendislik firması sektörde tanınan bir isim olan Makine Mühendisi Yücel Kaşıkara tarafından devir alınmasından itibaren adeta küllerinden yeniden doğuyor.

Bodrum Gündem Haber 

Konacık’ta yer alan Podium Çarşısında ki eski yerinde yenilenmiş kimliği ile sektörde ki turizmcilerin ve firmaların katılımı ile açılış organizasyonu gerçekleştiren Terminal Mühendislik’in açılış kurdelasını duayen Mimar Ahmet Berk ve Makina Mühendisi Tuğcan Altuğ birlikte kesti. Açılış kokteylinde ayrıca Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Yılmaz Algül gibi iş dünyasının tanınmış simaları da bir araya geldi.

Açılış sonrası Terminal Mühendislik’in hedefleri ile ilgili açıklama yapan Makina Mühendisi Yücel Kaşıkara’nın açıklamaları şöyle: “Amacımız yatırımcılara projelendirilmesi ve fizibilitesi doğru yapılmış projeleri, müşteri memnuniyetini gözeterek hayata geçirmektir. Isıtma-soğutma tesisatı, havalandırma tesisatı, havuz elektromekaniği, arıtma sistemleri, yangın tesisatı ve yenilenebilir enerji sistemleri konularında yatırımcıların ihtiyaç ve bütçeleri doğrultusunda doğru yönlendirilmelerini sağlamak amacındayız. Müşteri memnuniyetini işin projelendirme, teklif, satış ve satış sonrası olan tüm aşamalarında sürekli kılmak ve yatırımcıların ödedikleri paranın karşılığının maksimum verimde almalarını sağlamak hedefindeyiz. Tüm bunları yapmak için yeterli tecrübeye, heyecana ve özgüvene sahip olarak Bodrum iş piyasasında kalıcı olmak istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.