Bodrum Gündem

KILIÇDAROĞLU “ CHP’Lİ BELEDİYELERE HER TÜRLÜ BASKIYI YAPIYORLAR”…

kılıçdaroğlu muğlada muhtarlarla (6)CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla’da Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi önünde düzenlen Muğla Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılış Töreni’ne katıldı.

Bodrum Gündem Haber

Törende konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Belediyelerimize her türlü baskıyı yapıyorlar. Ama biz doğru bildiğimiz yoldan dönmeyiz. Asgari ücret için 2 bin lirayı düşünerek söyledim. Çünkü insan ancak bu parayla geçinebilir. Biz insanları düşünüyoruz. Senin gibi Man Adası’nda şirket kurdurmuyoruz, şimdi gider beni mahkemeye verir, korkmuyorum” dedi.

120 CHP’li Belediye Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırımların toplu açılışı ve bazı tesislerin temel atma törenine katılmak üzere Muğla’ya geldi. Kılıçdaroğlu toplu açılışlar öncesi CHP’li 120 il ve ilçe belediyelerin ulaşım birimleri ile ‘Ulaşım Çalıştayı’na katıldı.Çalıştayın arkasından Kılıçdaroğlu Muğla il genelinde ki muhtarların katıldığı muhtarlar Toplantısında Muhtarların Sorunlarını Dinledi.

kılıçdaroğlu muğlada muhtarlarla (7)“Asgari Ücret 2 Bin Lira Olmalı”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Belediyelerimize her türlü baskıyı yapıyorlar. Ama biz doğru bildiğimiz yoldan dönmeyiz.Asgari ücret 2 bin lira olsun dedim. 2 bin lira asgari ücreti veremeyiz dediler. Asgari ücret için 2 bin lirayı düşünerek söyledim. Çünkü insan ancak bu parayla geçinebilir. Biz insanları düşünüyoruz. Senin gibi Man Adası’nda şirket kurdurmuyoruz, şimdi gider beni mahkemeye verir, korkmuyorum. Türkiye yüzde 11,1 büyüdü diyor. Kimin cebi büyüdü? Yandaşın cebi büyüdü. Ben o parayı onlardan alıp millete vereceğim. Önerim var, haydi bir ay 2 bin lira ile geçin. Uçağa yemeğe para vermiyorsun” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Doğu Kudüs’e gidip Büyükelçiliği açsınlar. Her türlü desteği veriyoruz. Verdiğiniz sözü tutun. Filistin bizim milli davamızdır. Dökülen her kan bizim kanımızdır. Her koşulda Filistin’e sahip çıkacağız. Bu ülkede fakir fukara vergi verirken, devleti yönetenler bu Man Adası’nda şirket kuranlar vergi ödememek için her türlü numarayı yapıyorlar. Başımızda bir adam olsun, elinde de sopa olsun diyenler gidip tek adam rejimine oy verecekler. Yargı güvenliği olmaz, can güvenliği olmaz. Saraya kölelik yapanlar savcı da olmazlar, hakim de olamazlar. Bizim mücadelemiz demokrasi mücadelesidir, medya mücadelesidir, kadın-erkek mücadelesidir, yargı mücadelesidir. Bu mücadele hak mücadelesi, çocuklarımız için mücadeledir. Mücadelemiz kutlu olsun” dedi.

kılıçdaroğlu muğlada muhtarlarla (4)Gürün “782 Milyon Liralık Yatarım Yaptık”…

Toplu Açılış töreni öncesi konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana 782 milyon liralık yatırım yaptık. 2018 yılında da 426 milyon liralık yatarımı tamamlamak üzereyiz. 48 Dev Projeler arasında 2 bin 260 kilometre yol çalışması, 360 milyon TL, Büyükşehir Makine İkmal binası 7 milyon 400 bin TL, Menteşe İlçesi Otogar işinin 11 milyon 168 bin TL, MUSKİ Ölüdeniz Arıtma Tesisi 21 milyon 569 bin TL, Milas Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinin 25 milyon TL  harcandı” dedi.

Mustafa İnci

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.