Bodrum Gündem

EVLENMEK İSTEYENLERİ YOLU BURADAN GEÇİYOR…

karaca-home-bodrum-mağazasında-kampanyalar-1

Bodrum’un güvenilir, köklü ve yerel markası Karataşlar Çeyiz’in sahibi İsmail Karataş’ın Bodrum’a kazandırdığı ulusal bir marka olan Karaca Home Bodrum Mağazasında özellikle evlilik hazırlığı yapanlar için çok özel indirimler ve kampanyalar var… 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Geçtiğimiz aylarda Çeyiz denildiğinde ilk akla gelen Bodrum’un yerel firması Karataş Çeyiz tarafından açılan “Karaca Home” Bodrumlular için çok özel kampanyalar hazırlıyor. Bodrumlu iş insanı İsmail Karataş tarafından Atatürk Caddesinde hizmet veren Karaca Home Bodrum Mağazası, gerek Bodrum ekonomisine ve özellikle de yüksek orandaki indirimleri ile ev ekonomisine de önemli katkılar sağlıyor.

BODRUM ve AİLE EKONOMİSİNE ÖNEMLİ KATKI SAĞLIYOR…

Bodrumlu iş insanı İsmail Karataş Karaca Home markasını Bodrum’a kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, Bodrumluların açıldığı günden itibaren Karaca Home karaca-home-bodrum-mağazasında-kampanyalar (7)mağazasına yoğun bir ilgi gösterdiklerini söyledi. Karataş, güvenilir ulusal bir markanın, yine güvenilir yerel bir firma ile birlikte gerçekleştirdikleri bu yatırımın Bodrum ekonomisi yanında, Bodrumluların ev ekonomisine de önemli katkı sağladığını belirterek “Karaca Home Türkiye’de ve hatta yurt dışında çok tanınmış ve güvenilir bir marka. Karataş Çeyiz de Bodrum’da güvenilir ve tanınmış yerel bir firma. Bu iki marka bir araya gelince bir sinerji oluştu. Çok dikkat çeken, özellikle aile ekonomisine somut katkı sağlayan kampanyalarımız var. Evlilik hazırlığı yapanlar için de yine çok özel indirimlerimiz ve kampanyalarımızda var…”

EVLENMEK İSTEYENLERİN YOLU MUTLAKA BURADAN GEÇİYOR…

İsmail Karataş “Karataş çeyiz olarak bu güne kadar evlilik hazırlıkları yapan on karaca-home-bodrum-mağazasında-kampanyalar (6)binlerce gencimize, elimizden gelen her türlü desteği verdik. Şimdi çok önemli bir marka Karaca Home ile de yine evlenmeye hazırlığı yapan gençlerimize destek vermeye devam ediyoruz…” dedi. Karataş çeyiz ve Karaca Home Bodrum Mağazasının sahibi İş İnsanı İsmail Karataş; “Bizler yıllarca “Kız beşikte çeyiz sandıkta…” sloganı ile Bodrum’a hizmet verdik. Bodrum’da evlenmek isteyen herkesin yolu bizden geçiyor…” diyerek sözlerini tamamladı.

ADVERTORİAL
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.