Bodrum Gündem

BODRUM BAHÇEŞEHİRLİLER “GARDENFEST”İLE YAZA MERHABA DEDİ…

bahçeşehir garden fest (10)

Bahçeşehir Koleji, 3. Geleneksel GARDENFEST etkinliği ile, tüm kampüs veli, öğrenci ve  misafirlerinin katılımıyla Yaza Merhaba dedi.

Bodrum Gündem Haber

Birbirinden heyecanlı sürpriz gösteriler ve özel etkinliklerin yer aldığı “GARDENFEST”, 2 Haziran Cumartesi günü 18.00-21.30 saatleri arasında Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü bahçesinde gerçekleşti.

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü’nün her yıl bahar aylarında geleneksel olarak düzenlediği festivalde, ortaokul öğrenci proje gruplarının hazırladığı paten ve zumba şov ve sanatsal sergiler görülmeye değerdi.

bahçeşehir garden fest (13)GARDENFEST’te eğlence ve sporun potada buluştuğu streetball, geleceğin bilim adamlarının hazırladığı teknoloji standı ve birbirinden lezzetli tatlarıyla Bahçeşehir Şefleri’nin hazırladığı ikramlar festivale lezzet kattı.  Festivalde ayrıca  dondurma, dondurulmuş yoğurt,  sosisli sandviç, popcorn, donut, pizza gibi yetişkin ve çocukların seveceği yiyecek ve içecek stantları festivale farklı lezzet kattı.

GARDENFEST‘e  katılanlar, Pop Rock grubu ZIMBA’nın muhteşem sahne performansıyla da müziğe ve dansa doydular.

Bahçeşehir Koleji öğrenci ve velileri ile  Bodrum halkının Yaza Merhaba dedikleri GARDENFEST  coşkulu anılarla  sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.