Bodrum Gündem

BODRUM’DA YAĞLI DİREKTEN BAYRAĞI MERT DERİM KAPTI…

bodrum'da-1-temmuz-kabotaj-bayramı-öner-karaçiçek-bodrum-gündem

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 92. Yılı, Bodrum’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bodrum Belediye A.Ş. Mahfel Cafe’de düzenlenen etkinlikte birbirinden renkli görüntülere sahne olan yarışmalar düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamalarına Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan, Bodrum Liman Başkanı Burak Okçu, Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ve vatandaşlar katıldı. Bodrum’a tatil için gelen yerli ve yabancı turistler de etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.

bodrum'da 1 Temmuz 2018 Kabotaj Bayramı (1)Protokol üyeleri tarafından denize çelenk bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kutlamalar kapsamında düzenlenen birbirinden çekişmeli yarışmalar, coşkulu anlar yaşattı. Yağlı direk yarışmasını kazanan Mert Derim, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Halat çekme, yüzme, denizden tabak çıkarma ve özel çocukların yüzme yarışlarında dereceye girenlerin madalya ve kupaları da protokol üyeleri tarafından kendilerine takdim edildi.

Mahfel Cafe’deki etkinliğin ardından gerçekleştirilen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kokteyli ile program sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.