Bodrum Gündem

ANIL TAŞ’IN 20.SANAT YILI…

ANIL TAŞ’IN 20.SANAT YILI…

https://youtu.be/BDxSuyNVah8

Çok yönlü sanatçı Anıl Taş sanat yaşamının ilk klibini seyirciyle buluşturdu. Anıl Taş 20.Sanat yılını “Leylanın Öğrencisi” isimli kliple taçlandırdı…

Bodrum Gündem Haber

Sanatçı Söz ve güftesi İzmir TRT Radyosundan Seliş Öztaş’a ait olan “LEYLANIN ÖĞRENCİSİ” isimli şarkıyı 20. sanat yılına özel güzel bir klip eşliğinde seslendirdi. Dormen ekolü bir tiyatro oyuncusu olan Anıl Taş, aynı zamanda bir dublaj sanatçısı.

anıl-taş-20-yıl-klibiEnver Demirkan’ın Virgül Tiyatrosunda da bulunan ve çok sayıda oyunda rol alan sanatçı halen kendisinin yazıp yönettiği, kostümlerini Yıldırım Mayruk’un hazırladığı, Ses ve ışığın Gökhan Karabulut’a, Makyajın Figen Tokmak’a, Rejinin Şakir Yılmaz’a ait olduğu tek kişilik stand up komedi oyunu “AFİTAP HANIM”ı farklı bölgelerde sahnelemeye devam ediyor.

Hali hazırda birçok yerli ve yabancı dizide seslendirme sanatçısı olarak görev yapan, dizi ve reklamlarda oynayan, bunun yanında yirmi yıldır da sahne hayatını sürdüren Anıl Taş, son beş yıldır Bodrum’da yaşasa da, özellikle İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde sahne almaya devam ediyor.

İyi derecede İngilizce bilen sanatçı özellikle jazz konusunda oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Sahne de hem şarkı söyleyen hem de Show yapan sanatçı sahne aldığı mekanlarda yoğun ilgi görüyor.

Eskişehir’li Çerkez bir ailenin çocuğu olan Anıl Taş Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletme mezunu ve halen yüksek lisans yapıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.