Bodrum Gündem

Amerika’ya Gidecekler…

Amerika’ya Gidecekler…

Amerika’da yapılacak olan Arnold Spor Festivali Profesyonel Vücut Geliştirme Yarışması’nda bölgemizi temsil edecek olan, Çağdaş Holding ana sponsorluğunda kurulan Bodrum Team takımı, şampiyona öncesinde Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar’ı makamında ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

28 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında Amerika’nın Ohio kentinde yapılacak olan yarışmaya katılacaklar arasında Bodrum Team kaptanı Serdar Teker öncülüğündeki ekipte, Antrenör Ersin Kuruel, Dünya şampiyonlarından Ali Emre, World Beauty Fitness Fashion – Pro Muscle Model Avrupa ikincisi Ersen Öznesil yer alıyor.

Bu Spor Dalına Destek Veren Tek Kurum Çağdaş Holding

Amerika’da yapılacak olan yarışmada Çağdaş Holding’i en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Serdar Teker; “Böyle bir sponsorluğu Türkiye’de Çağdaş Holding’den başka kimse yapmıyor, bize duyduğu saygısı ve spora olan ilgisinden dolayı Dağlarca Çağlar’a minnettarız. Yaklaşık üç ay sonra yapılacak yarışma öncesinde antrenörümüz Ersin Kuruel ile antrenmanlara ve diyet programlarına ağırlık verdik. Bu şampiyonada iyi dereceler elde edeceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca Türkiye’de bir holding tarafından desteklenen tek vücut geliştirme ekibi olmanın mutluluğunu da yaşıyoruz.  Vücut geliştirmeyi herkes yapabilir, ama profesyonel anlamda bu sporun bilinirliği henüz çok fazla değil. Bizler, Bodrum Team olarak Türkiye’nin en şanslı takımıyız. Çağdaş Holding’in katkısı da bizim için çok önemli. Sporcuya ve spora desteklerinden dolayı Dağlarca ve Çağdaş Çağlar kardeşlere, Çağdaş holding ailesine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Çağdaş Holding’de Hedef Bodrum’u Uluslararası Arena’da Tanıtmak

Dağlarca Çağlar, sporculara ve antrenör Ersin Kuruel’e başarılar dilediğini belirterek; “Bizim için her şeyden önemlisi, Bodrum’u ve ülkemizi Amerika’da en iyi şekilde temsil etmeniz. Çağdaş Holding olarak Bodrum’da spor yapmak isteyen sizlere, gençlere ve çocuklara destek olmak en büyük amacımız. Serdar Teker Hocamız öncülüğünde 2013 yılında kurulan Bodrum Team takımının ana sponsorluğunu yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Hedefimiz Bodrum’u hem ulusal hem de uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil edip, tanıtmaktır. Bunun da ötesinde Bodrum’da çocukları ve gençleri spora yöneltip, teşvik etmekte bizim görevlerimiz arasındadır” dedi.

Yaklaşık üç ay sonra Amerika’da gerçekleştirilecek yarışma öncesinde girdikleri sıkı antrenman programı hakkında Dağlarca Çağlar’ı bilgilendiren ekip Çağdaş Holding’in desteği bizler için çok şey ifade ediyor diyerek Dağlarca Çağlar ile de hatıra fotoğrafı çekildiler.

Arnold Spor Festivali Nedir?
Arnold Schwarzenegger Spor Şöleni olarak da bilinen IFBB Arnold Spor Festivali, profesyonel vücut geliştirme yarışması, fitness yarışması, figür ve bikini yarışmalarının yapıldığı bir festivaldir. 1989 yılında başlamış olup adını Arnold Schwarzenegger’den almıştır. Ana etkinlik, Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu (IFBB) tarafından şubat ayı sonlarında veya mart ayının başında her yıl Ohio, Amerika’da gerçekleştirilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.