Bodrum Gündem

“Yıllar sonra Fethiye Belediyesi’ne CHP bayrağını çekeceğiz…”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Millet İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye ilçesine bağlı Kayaköy ve Esenköy Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Gürün, Kayaköy ve Esenköy Mahallelerini ziyareti sırasında gördüğü coşkulu kalabalık karşısında, “Görüyorum ki Fethiye ilçemize bahar erken gelmiş” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti’nin ortak Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, Fethiye İlçesine bağlı Kayaköy ve Esenköy Mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

Dr. Osman Gürün’e CHP 16. Dönem Milletvekili Sami Gökben, 22. Dönem Milletvekili Ali Cumhur Yaka, 24., 25. ve 26. Dönem Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimi ile partililer eşlik etti.

Kayaköylü ve Esenköylü vatandaşlardan destek sözü…

Fethiye ilçesindeki seçim ziyaretlerine Kayaköy ve Esenköy Mahallelerinde devam eden Başkan Dr. Osman Gürün’ü Kaya Mahallesi Muhtarı Metin Ekiz, Esenköy Mahalle Muhtarı Mesut Çavdar ile birlikte kalabalık vatandaş grubu karşıladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün geçen 5 yıllık süre içerisinde Fethiye ilçesine ve mahallerine çok büyük hizmetler yaptığını belirten vatandaşlar, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Başkan Gürün’e destek sözü verdi.

Başkan Gürün, “Yıllar sonra Fethiye Belediyesi’ne CHP bayrağını çekeceğiz…”

Kayaköy ve Esenköy Mahallelerinde düzenlenen toplantılarda 2014-2019 yılları arasında yapılan hizmetleri ve 2019-2024 yılları arasında planlanan projeleri anlatan Dr. Osman Gürün, geçen 5 yıllık süre içerisinde Fethiye ilçesine 154 Milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi. Başkan Gürün, “Seçim çalışmalarımıza çok yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Parti örgütümüzün tüm kademesi, geçmiş dönemlerdeki milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımız ile Fethiye ilçesinde 70 bin haneyi ziyaret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Görüyorum ki Fethiye ilçemize bahar erken gelmiş. Vatandaşlarımızın desteği ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Fethiye Belediyesi’ne de yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bayrağını çekeceğiz ve bu özleme son vereceğiz…” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.