Bodrum Gündem

Genç Muhtar Adayı Nahit Can Altaç, Kadınlara Kırmızı Karanfil Verdi…

Bodrum Çarşı Mahallesi’nin genç muhtar adayı Nahit Can Altaç, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde mahallesini dolaşarak kadınlara çiçek verdi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Çarşı Mahallesi Muhtar Adayı Nahit Can Altaç tek tek evleri dolaşıyor ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek topluyor. Genç Muhtar adayı Altaç 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile kadınlara da çiçek taktim etti. Sokak sokak seçim çalışmalarını sürdürüren Altaç önce Bodrum Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı’yı makamında ziyaret etti ve bir karanfil vererek, seçimlerde de başarılar diledi.

İstanbul Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde eğitimini tamamlayan Nahit Can Altaç; “Genç bir muhtar adayı olarak, Çarşı Mahallesinde yaşayanlara ve işyeri olanlara hizmet vermek istiyorum. Bodrumlu bir genç olarak kentimizin yönetiminde ben de söz sahibi olmak ve Bodrum’a hizmet vermek istiyorum. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde başta annem olmak üzere, tüm kadınlarımızın hak alma mücadelelerinde yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum…” dedi.

Nahit Can Altaç Bodrum’da kendine ait bir Elektronik mağazasının işletmesini yürütüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.