Bodrum Gündem

Mehmet Tosun; 31 Mart akşamı bu iş bitecek ve 1 Nisanda da Bodrum İçin çalışmaya başlayacağız…


İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Kemer Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mehmet Tosun belediye hizmetlerinden memnun olmadıklarını dile getiren vatandaşlara “Bodrum ve Kemer Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız artık seçeneksiz değil…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Kemer Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Halka hitaben yaptığı konuşmada son beş yıldır sorunların çözülemediği gibi artarak devam ettiğini ve artık Bodrum’un kaybedecek bir beş yılı daha olmadığını kaydetti.

Konuşması sırasında “Hayatımızdan memnun muyuz? Belediye hizmetlerinden memnun muyuz?” sorularını sordu. Vatandaşlar da “Son beş yılda Belediyecilik hizmetlerinden hiç memnun kalmadık. Biz üvey evlat mıyız hizmet gelmiyor…” şeklinde yanıt verdiler.

Biz bu Seçimi Alıyoruz…
“Bodrum’da yaşayan vatandaşlarımız artık seçeneksiz değil” diyen Mehmet Tosun sözlerine şöyle devam etti; “Emin adımlarla ilerliyoruz. Halkımızın müthiş bir ilgisi ve desteğiyle karşı karşıyayız. Şurada seçimlere 15 gün kaldı ve kesinlikle bu seçimi alıyoruz. 31 Mart akşamı bu iş bitecek ve 1 Nisanda da çalışmaya başlayacağız…” dedi.
Adil ve Eşit Hizmet Gelecek…
Mahalle toplantısı için bölgeye gelirken çukurlardan sekerek yollarına devam ettiklerini belirten Mehmet Tosun, “1 Nisandan sonra bu bölgeye hizmet getireceğiz. Bu da kiminle olacak arkadaşlar? Mehmet Tosun ve ekibiyle olacak. Hangi partiden olursanız olun, genel seçimlerde hangi partiye oy veriyorsanız verin, hepinize adil ve eşit hizmet getireceğiz arkadaşlar…” dedi.
Mehmet Tosun, Bodrum’un kaybedecek bir beş yılının daha olmadığını belirterek Akyarlar ve Kemer Mahallerinin tüm sorunlarını bildiklerini, bunları çözmek için de ekibiyle birlikte gece gündüz çalışacaklarını sözünü verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.