Bodrum Gündem

Huzur Evi İçin Sahne Aldılar…

Bodrum Amerikan Kültür Koleji’nin huzur evi yararına düzenlediği konserde Kolejin Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Demiralp de sahne alarak “Fikrimin İnce Gülü” isimli eseri seslendirdi.  

 Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Amerikan Kültür Koleji tarafından organize edilen konserde okul veli ve öğrencileri gönüllü olarak sahne alıp Yeşilçam şarkılarını seslendirdiler.

Dünya Yaşlılar Haftası münasebetiyle Azka Otel’in destekleriyle organize edilen konserden elde edilen gelir Muğla Belediyesi – Abide – Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağış yapıldı.

Pınar Soydaş ve Eyüp Karadağ’ın hazırladığı proje çerçevesinde bir araya gelen veli ve öğrencilerden oluşan koro, Yeşilçam müziklerinden oluşan repertuarları ile dinleyicilerin beğenisini topladı. Gecenin sürprizi ise Bodrum Amerikan Kültür Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Demiralp’in “Fikrimin İnce Gülü” isimli eseri seslendirmesi oldu. Performansı ile olduğu kadar kıyafetiyle de seyircilerden tam puan alan Demiralp’in heyecanı gözlerden kaçmadı. Demiralp Bodrum Gündem’e yaptığı özel açıklamada şunları söyledi “Bu organizasyon için öncelikle Pınar Soydaş ve Eyüp Karadağ’a çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda onların bu projesine sahip çıkan ve bu projenin gerçekleşmesinde büyük emek veren velilerime ve öğrencilerime de teşekkür ediyorum. Konserin provasını izlemek için bir iki defa aralarında bulunduğum esnada Pınar hanım ve Eyüp bey benim de bir şarkı seslendirmemi istediler. Açıkçası ilk başlarda çok sıcak bakmadım ama söz konusu yaşlılarımız olunca ve elde edilen gelirin de bir huzur evine gitmesinden dolayı kendilerini kırmadım. Fakat sahne alacağımdan iki kişi dışında kimsenin haberi yoktu. Oldukça heyecanlandığımı itiraf etmek durumundayım ama biz Bodrum Amerikan Kültür Koleji olarak bir aile gibiyiz ve bunlar tatlı heyecanlar.” Dedi.

Muğla Belediyesi – Abide – Hasan Nuri Öncüer Huzurevi yaptırma ve Yaşatma Vakfı adına müdüre Belma Birsin Kesen, kendilerine destek olan Bodrum Amerikan Kültür Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Demiralp’e ve Azka Otel adına Türkan Kaya’ya birer plaket takdim etti.

Konserde ayrıca huzur evi sakinlerinden Kemal Öztürk, Hatice Güleç ve Pınar Seli Soydaş da birer şakı seslendirdiler.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.