Bodrum Gündem

Cevdet Özarslan Ani Bir Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

Cevdet Özarslan Ani Bir Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

Muğla Barosuna bağlı olarak Bodrum’da görev yapan Avukat Cihan Özarslan’ın babası, Cevdet Özarslan vefat etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

1993-1995 yıllarında Bodrum Ziraat Bankası Müdürlüğü yapan 1946 doğumlu Cevdet Özarslan, ani bir kalp krizi sonucu yaşama veda etti.

25 Nisan akşam saatinde fenalaşarak Bodrum Acıbadem Hastanesine kaldırılan Cevdet Özarslan, yapılan tüm müdahalelere karşı 18:00 civarında yaşamını yitirdi. 1946 Sazak doğumlu olan Cevdet Özarslan aslen İstanbullu. Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi, Ekonomi Maliye mezunu (1972); Ankara, Eskişehir, Bodrum (1993-1995), Akçakoca’da banka müdürü olarak görev yaptı. Ziraat Bankası’ndan emekli olan Özarslan kendisi gibi bankacı olan Sevgi Özarslan ile 48 yıldır evliydi. Cevdet Özarslan’ın Türk Silahlı Kuvvetlerinde Yarbay rütbesi ile görev yapan Serdar Özarslan ve Bodrum’da Avukatlık yapan Cihan Özarslan adlı iki evladı var.

Atatürkçü kimliği ile öne çıkan Cevdet Özarslan için 27 Nisan Cumartesi günü Öğle namazının ardından Kadıkalesi Camiinde cenaze namazı kılınacak. Özarslan’ın cenaze namazı kılındıktan sonra da Kadıkalesi Mezarlığında toprağa verilecek.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak Merhum Cevdet Özarslan’a Allah’tan Rahmet, kederli Özarslan ailesine de sabır diliyoruz. Devri Daim olsun…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.