Bodrum Gündem

CHP Bodrum Gençlik Kollarından Anlamlı Kampanya

CHP Bodrum Gençlik Kollarından Anlamlı Kampanya

CHP Bodrum Gençlik Kolları 23 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek yerel seçim için ulaşım desteği kampanyası başlattı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Gençlik Kolları en kritik zamanlarda yaptığı eylemler ve kampanyalar ile dikkatleri çekiyor. İki sene önce CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Çakıcı Bıçak, 15 Nisan 2017’de Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki üniversite öğrencilerini 16 Nisan’da yapılacak referandumda oy kullanabilmeleri için “Her Şey Birle Başlar”  sloganı ile sosyal medya üzerinden başlattıkları kampanya ile 141 öğrencinin tüm yol masrafları karşılamışlardı. (haber için; https://www.bodrumgundem.com/2017/04/15/bir-haftada-19-bin-lirayla-141-ogrenciyi-sevindirdiler/ )

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı ve arkadaşları yine çok dikkat çeken anlamlı bir kampanya başlattılar. Konu ile ilgili olarak CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Denizaslanı: “İstanbul’da 31 Mart tarihinde bir tarih yazdık, fakat hukuka aykırı şekilde hakkımız elimizden alındı. Adalete susamış, demokrasiye inanmış gençler olarak Bodrumda olup İstanbul’da oy kullanacak seçmenlerimizi sandığa ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. İnanılmaz olumlu tepkiler alıyoruz. Ekrem İmamoğlu başkanımızın dediği gibi; ‘Herşey çok güzel olacak…’ Buna tüm kalbimiz ile inanıyoruz. İstanbul’a Mart’ta baharı getirdik, Haziran’da yazı getireceğiz…” diye konuştu.

Sosyal Medya üzerinde on binlerce insan ulaşıldığını ve yaklaşık 300 kişinin Bodrum’dan İstanbul’a gidiş ve dönüş bilet ücretlerini karşılayabilecek duruma geldiklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.