Bodrum Gündem

Sağlık Vakfı Yararına “ İyilik Şenliği”…

Sağlık Vakfı Yararına “ İyilik Şenliği”…

Bir gurup gönüllü kadın ve Sağlık Vakfı iş birliği ile organize edilen “İyilik Şenliği” Bodrum Marina Yatch Kulüpte gerçekleştirildi. Şenlikten elde edilen gelir Sağlık Vakfı çocukları yararına kullanılacak.  

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Sadife Akdolu ve Gözde Ağan, Vakıf Üyesi Afet Aksu ve Hayırsever Meltem Gökhan ve Aynur Somer’in birlikte organize ettikleri “İyilik Şenliği” ne Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Vehbi Yazıcı, Yılmaz Algül, Numan Balaban, Hüseyin Sabri Boyacı ve Engin Kaplan ile BESİAD üyeleri  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bodrum Sağlık Vakfı Engelli Çocukları yararına bir gurup gönüllü kadın tarafından başlatılan “İyilik Şenliği “ Marina Yatch Culüp’te 12:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.  Şenlikte kurulan  kermesten elde edilen gelir de Sağlık Vakfı gençlerinin ihtiyaçları için kullanılacak.

Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya yapılan etkinlikle ilgili olarak “Bir gurup iyi hanım efendinin Bodrum Sağlık Vakfı yararına bir şeyler yapmak istemesi ile başladı. Doğrusu biz erkekler biraz el yordamıyla Pazar olacak diye düşündük.  Görüyorsunuz çok başarılı ve bir festival havasında geçiyor. İşin asıl mimarları kadınlarımız.  Hep söylediğimiz gibi Bodrum Engelliler Vakfı bir Bodrum markasıdır ve bu içi boş bir söylem değil. Gördüğünüz gibi burada her kesimden ve meslekten insan var. Özellikle kadınların bu işte emeği çok. “ dedi.

Vakıf Yönetim Kurulu üyesi ve BESAİD Başkanı Engin Kaplan, “Sağlık Vakfı Bodrum’un bağrına bastığı bir kurum. Çok da sağlıklı çok da güçlü adımlarla yoluna devam ediyor. Bu organizasyonda emeği geçen öncelikle Meltem ve Sadife hanım olmak üzere Vakfımızın çok güçlü bir gönüllü ordusu var. Bugün burada hem vakfımızı tanıtmak hem de çocuklarımıza gelir elde etmek için bir aradayız. “dedi.  BESİAD Başkanı Engin kaplan ikinci el kıyafetlerin bulunduğu tezgahın arkasına geçerek ürünlerin satışına da destek verdi.

Yola kendi iyi derecedeki eski kıyafetlerini satışa sunarak yola çıkan İyilik Şenliği fikir anneleri kendilerine verilen destekten dolayı mutlu olduklarını ve benzeri organizasyonlar ile Bodrum Sağlık Vakfı çocuklarına destek olmaya devam edeceklerini kaydettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.