Bodrum Gündem

Ahmet Biçer’in Annesi Necla Biçer Vefat Etti

Ahmet Biçer’in Annesi Necla Biçer Vefat Etti

Adalet Partisi ve Anavatan Partisi geçmiş dönem Sinop Milletvekili merhum Hilmi Biçer’in eşi, Bodrum’un tanınmış İş İnsanı Ahmet Biçer’in de annesi olan Necla Biçer Ankara’da vefat etti.

Fatih Bozoğlu/ Bodrum Gündem

Bodrum’un tanınmış İş İnsanı ve geçmiş dönem Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Biçer’in annesi Necla Biçer Ankara’da yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeni ile vefat etti.

Adalet Partisi ve Anavatan Partisi geçmiş dönem Milletvekili merhum Hilmi Biçer’in eşi Necla Biçer 1930 yılında Ordu’nun Mesudiye ilçesinde doğmuş. Sevilay Durukan, Hilal Gülle ve Ahmet Biçer’in de anneleri olan Necla Biçer’in Yağız, Yeliz Biçer, Sinan, Anıl Durukan, Berkay, Hazal Gülle adlarında altı torun sahibiydi.

Necla Biçer 26 Mayıs 2019 Pazara günü ikindi namazının ardından Ankara-Karşıyaka Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Cenaze namazının ardından da Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecek…

 

Bodrum Gündem Gazetesi olarak Merhume Necla Biçer’e Allah’tan Rahmet acılı ailesine ve sevenlerine de sabır dileriz. Devri Daim olsun…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.