Bodrum Gündem

Bodrum Oda Orkestrasından Sezonun İlk Konseri

Bodrum Oda Orkestrasından Sezonun İlk Konseri

Bodrum Oda Orkestrası, kuruluşunun 11.yılında 5 Ekim Cumartesi akşamı Bodrum Herodot Kültür Merkezinde vereceği konserde Bodrumlu sanatseverlerle buluşacak.

Bodrum Gündem Haber

Numan Pekdemir’in Sanat Koordinatörlüğündeki konseri Nesrin Bayramoğulları yönetecek. Keman sanatçısı Cihat Aşkın da solist olarak yer alacak. Konzertmeister ise Sema Korkut.

Pekdemir Kültür Sanat’ın organizasyonunda düzenlenen konser saat: 20.30 da başlayacak.

Konser programında aradan önce Felix Mendelssohn Fingal mağarası uvertürü ve yine Mendelssohn’un keman konçertosu yer alacak.

Aradan sonra ise Joseph Haydın’ın sürprizleri olan Veda senfonisi seslendirilecek.

Konserle ilgili Bodrum Oda Orkestrası Sanat Koordinatörü Numan Pekdemir’in görüşleri: ‘’Geçtiğimiz sene 10.yılını kutlayan Bodrum Oda Orkestrası bu sezonun ilk konserini 5 Ekim’de verecek.Mutluyuz ve umutluyuz.Ve yine ümit ederizki bu orkestra daha sık Bodrumda konser verir.Buna Bodrum’un ihtiyacı olduğu gibi sanatın da ihtiyacı var.Sanat paylaşılınca daha güzel olur.

Bu etkinlikleri destek olmadan yapmak kolay değil.Halkımızın desteğini önemsiyoruz ve teşekkür ederiz.Konserin gerçekleşmesinde destekleri için Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğüne, Bodrum Belediyesine, değerli sponsorlarımıza, değerli sanatçılarımıza ve tabiiki konserlerde bizleri yalnız bırakmayacak hemşerilerime bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum.’’

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.