Bodrum Gündem

Deniz Koca İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı…

Deniz Koca İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı…

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı için adaylık yarışında ilçe merkezinde basın açıklaması yapan Deniz Koca ile hareketlenmeye başladı.

Bodrum Gündem Haber

Aralık ayında seçime gidecek olan İlçe yönetimi Yeni İlçe başkanını seçmeye hazırlanıyor. CHP İlçe Başkanlığına adaylığını ilçe merkez binasında ilk açıklayan Deniz Koca oldu. Daha önce Tuna Işın başkanlığa aday olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Açılış konuşmasını hali hazırda ilçe başkanlığı yapan Halil Karahan gerçekleştirdi. Karahan, parti içinde yazılı olmayan kurallar olduğunu, parti eğiti gereği o kurallara uyulmasının önemine değinirken söz konusu cümleleri ilçe merkezi yerine sosyal medya hesabından başkanlığa aday olduğunu açıklayan Tuna Işın için söyleyip söylemediği konusu kafaları karıştırdı.

“Delegelerin Kendi Özgür İradelerini Sandığa Yansıtacaklarına İnanıyorum…”

Daha sonra söz alan Deniz Koca, partinin Bodrum ilçe örgütü  içindeki  demokrasi, adalet ve liyakat mücadelesinin her  anlamda yeniden işlerlik kazanması, yan yana, barış ve birlik çerçevesinde yürümek, parti programımız ve bölgemiz ihtiyaçları temelinde çalışmak, hizmet üretmek üzere yola çıktığını söyledi. Koca sözlerine şöyle devam etti “1971 bodrum doğumluyum.  Bodrum da yaşamayı seçmiş, yaşadığı  yerden almaya değil tercih ettiği yeri evi , yurdu , sayıp  değer katmaya gelmiş, sosyal anlayış içinde,  sol ve sosyal demokrasiye, eğitime, insana , doğaya, sevgiye inanmış,  Bodrum’daki  50 yıllık yaşamları ile  bu ifade ettiklerimi hayata geçirmiş  bir anne ve babanın bodrum da doğan ilk çocuğuyum, teknik lise mezunu elektrik malzeme şatışı işi ile meşgul, esnaf , evli ve iki yetişkin evlat babasıyım.” Dedi.

Siyasete 1989 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti ile başladığını dile getirirken 1999 yılında Osman Öneş’in daveti ile CHP’ye geçtiğini açıklayan Koca,  bu günlere gelinmesinde büyük emekleri olan parti büyüklerinin isimlerinden bazılarına anarak her birine teşekkür etti.  Parti içinde hemen hemen her kademede görev aldığını ve aldığı görevleri layıkı ile yerine getirmeye çalıştığının altını çizen Deniz Koca konuşmasına şöyle devam etti : “Talip olduğumuz bu yeni görevde bu deneyimler ve anlayışlar çerçevesinde bir ilçe politikası üreteceğimizi, buna katkı koyacak tüm üyelerimizi tüzük ve program çerçevesinde görev almaya bekleyeceğimizi söylemek isterim.  Yola çıktığım günden bugüne son otuz yılda yerel ve genel şeçim çalışmalarında partinin tüm kademelerinde çok dolu dolu anlar  yaşadım ve deneyimler biriktirdim,  birlik sevgi ve saygı çerçevesinde   sağ tarafta isim ve resimleri bulunan değerli ilçe başkanlarım ve  yönetimleri içinde çalışmadığım  yoktur, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum emekleri büyüktür. İsteyerek, kendi iradesi ile üye olmayı seçmiş herkes ile,  cumhuriyet halk partisi  üst kimliği çatısı altında,  birlik ve dayanışma  içinde yol yürümek ve görev talebime onay almak üzere buradayım.  Partimizi ve  Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum  İlçe Örgütünü il ve genel siyasetteki yerini almaya hazırlayacağıma tüm Bodrum halkına söz veriyorum. Kendime ve örgütüme , göreve talip olup, seçilecek Bodrum ilçe örgütü delegelerine kendi özgür iradelerini sandığa yansıtacakları hususunda  inancım tamdır. “ dedi.

“Kararınız Kararım, Sözünüz Sözümdür…”

Bodrum ilçe  örgütü ve üyelerinin şahsına ve yönetimine görev vermesi durumunda yapacaklarını şöyle sıraladı “ Tüm bu tecrübeleri hayata geçirmek, Bodrum CHP örgütünü  ilçemizde, özellikle Muğla’ da il ve   genel siyasetteki hak ettiği yerini almasını sağlamak  için CHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevini  talep ediyorum. Önümüzdeki iki senelik seçimsiz  süreç içinde bir daha ki seçimlerde tek yürek haline gelmemizi sağlayacak çalışmaları sizlerle birlikte gerçekleştirerek,   Bodrum’da ortak akıl ve birlikten doğan  örgüt gücünü yeniden canlandırmak ,  Muğla’ya  ardından Ankara’ya yürüyen aday adaylarının demokratik hakkını savunan adaylara eşitlerin birincisi  bir anlayışla yaklaşan bodrum ilçesi yönetim örgütü  anlayışını hayata geçirmek için görev talep ediyoruz.”

Deniz Koca sözlerini şu cümlelerle sonlandırdı “Siyaseti hiç bir zaman kendimi mutlu etmek için yapmadım,  yaptığımız siyaset sayesinde ,   hayata geçirdiklerimizle mutlu ettiklerimiz , yani toplumsal/örgütsel mutluluk hep şahsıma bir umut olmuş ve mutluluk yaşatmıştır.  Şaşmaz yol haritamız, pusulamız  CHP Bodrum ilçe  örgütünün inancı ve vereceği karar ile , çıktığımız bu yolda amacım,  bir makam mevki sahibi olmak anlayışı değildir. Hep birlikte başarmak için, mücadele eden,  yılmayan, küsmeyen,  yolda bırakmayan, usanmayan  bir parti üyesi, içinizden biri  olarak bu yola çıktım.  Kararınız kararım, sözünüz sözümdür ,  halkçı yaşam anlayışını hayata geçirmek   için ,hedefimiz iktidar yoludur. Bodrum ilçe örgütü bu yolda  hak ettiği yere örgütsel gücü ile, yani sizlerle  gelecektir.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.