Bodrum Gündem

Bodrumlu Kanı Karakaya CHP Gençlik Kolları Muğla İl Başkanlığına Aday (Yorumlu Haber)

Bodrumlu Kanı Karakaya CHP Gençlik Kolları Muğla İl Başkanlığına Aday (Yorumlu Haber)

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Örgütü Büyük Kurultay öncesi seçimlerini tamamlıyor. CHP Gençlik Kolları Muğla İl Başkanlığı için kolları sıvayarak başkanlık için çalışmalarını sürdürenlerden birisi de Bodrum Karaova’nın yetiştirdiği Kanı Karakaya. Heyecanlı ve inandıklarını dolandırmadan söyleyen ve kimseden sözünü esirgemeyen bir isim olarak tanınıyor.

Kanı Karakaya 21 Mayıs 1993 doğumlu. 2 dönem Mumcular Belde Gençlik Kolları Başkanlığı, üç dönem Bodrum Gençlik Kolları İlçe Yöneticiliği yapmış. Bir dönem de Muğla İl Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı yapan Kanı Karakaya, gençliğin gelecek olduğunu savunuyor,  yapılan her haksızlığına baş kaldıran bir yapısı olduğundan dolayı kimileri tarafından eleştirilse de Kanı Karakaya “Ağabey genciz. Mıy mıy birilerinin arkasından gidecek halimiz yok. Elbette biz gençlerin de söyleyecek sözü olmalı, var da. Gençlerin bir yerlere gelebilmesi için, belediye başkanı, milletvekili ve çeşitli görevlere seçilebilmesi için çok mücadele vermemiz gerekiyor…” diye konuşuyor.

Röportaj isteğimi henüz resmi olarak adaylığını açıklamadığı için “Ağabey adaylığımı Muğla İl binamızda açıklayacağım. Söyleyeceklerimi de bütün gazeteci ağabeylerime birlikte söylemek isterim…” diyerek kibarca reddediyor.

Doğrusu çok takdir ettim…

Kanı Karakaya kepçe, Muğla kazan gece gündüz çalışıyor.

Yolu açık olsun…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.