Bodrum Gündem

Bodrum’da Sokak, Cadde ve Meydanlar Dezenfektan İle Yıkanıyor

Bodrum Belediyesi ekipleri sokak, cadde ve kalabalığın yoğun olduğu bölgelerde rutin olarak yaptığı yıkama ve temizlik işlemlerini sıklaştırdı…

Bodrum Gündem Haber

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler rutin olarak yaptıkları sokak, cadde ve meydan yıkama ve temizlik işlerini, ülkemizde de görülen korona virüs nedeniyle sıklaştırdı. Ekipler ayrıca, yıkama ve süpürge araçlarının su tanklarına dezenfektan ve çeşitli temizlik kimyasalları da koyarak korona virüse karşı önlemlerini sıklaştırdı.

Öte yandan bu hafta sonu yapılacak olan Acı Ot Festivali öncesinde festival alanında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Sabah erken saatlerde yapılan çalışmada bölge önce süpürge araçlarıyla süpürüldü, ardından ise dezenfektan ve temizlik kimyasallarıyla yıkandı.

Bodrum Belediyesi’nin tüm idari binalarında da korona virüsüne karşı tedbirler alındı. Belediye’nin kültür merkezleri ve kafeteryalarının yanı sıra pazaryerleri ve çocuk parklarında da rutin temizliğin dışında dezenfeksiyon uygulaması başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.