Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Kapı Kapı 15 Bin Ekmek Dağıtacak

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 10.04.2020 tarih ve 6484 sayılı Sokağa Çıkma Yasağına ilişkin olarak Bodrum Belediyesinin 16 Mart’tan itibaren hazır olduklarını ifade ederek “Sokağa çıkma yasağı ilan edildiği andan itibaren Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ın talimatı ile Kriz Masası gereken tüm önlemleri aldı. Şu an itibarı ile talep eden herkesin ihtiyacını karşılayabilecek durumdayız. Tüm personelimiz hizmet için hazır…” dedi. 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 10.04.2020 tarih ve 6484 sayılı Sokağa Çıkma Yasağına ilişkin olarak Bodrum Gündem‘e açıklamalarda bulundu.

 

Yorumlar

  1. Aydın Bakışoğlu dedi ki:

    Valla bırakın ekmek dağıtmayı, sağ mısın, ölü müsün diye soran bile yok. Kaldı ki Yeniköy mah. deyim. Kelerlik deyim. Bu yüzde bu haberin doğruyu yansıtmadığını söylüyorum

    1. Size ekmeğin ulaşmaması haberin doğruyu yansıtmadığını anlamına gelmez. Bunu söylerseniz haksızlık olur. Biraz daha geniş düşünün belki de ulaşmamasındaki hata sizdedir.