Bodrum Gündem

Söz Verdi 15 Haziran’da Liman İnşaatı Bitecek

İki ay önce 20 Mayıs’ta biteceğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ; “Bodrum Limanı 15 Haziran’da vatandaşlarımızı yenilenen yüzü ile karşılayacak…” dedi. 

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz hafta yapılan yatırımları incelemek üzere Bodrum’a gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Basın mensubunun limandaki çalışmaların ne zaman tamamlanacağı şeklindeki sorusunu “Bodrum Limanı 15 Haziran’da vatandaşlarımızı yenilenen yüzü ile karşılayacak…” yanıtladı.

Bodrum Limanının yeni yüzüyle 15 Haziranda hazır olacağını ve çalışmaların tamamlanacağının müjdesini veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “Bodrum Limanı’ndaki çalışmalarımız planlanandan biraz uzun sürdü. Zeminin mermerden andezite dönmesi ve koronavirüs salgını nedeni ile gecikmeler yaşandı. Sokağa çıkma yasakları, sipariş verilen malzemelerin şehrimize gelişi gibi sebeplerle aksayan çalışmalarımızı ekiplerimiz gece gündüz çalışarak telafi etti ve 15 haziranda limanımız yenilenen yüzüyle hemşehrilerimize, yerli ve yabancı misafirlerimize hizmet vermeye başlayacak…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.