Bodrum Gündem

Ahmet Hıdır Resim Sergisi Sanatseverleri Bekliyor

Ahmet Hıdır Resim Sergisi Sanatseverleri Bekliyor

 

Ahmet Hıdır’ın resim sergisi 26 Ağustos 2020 Çarşamba günü Marina’da bulunan Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisinde düzenlenen bir kokteyl ile açıldı.

Bodrum Gündem Haber

Serginin açılış kokteylinde İş ve sanat dünyasından pek çok ismin bir araya geldi.

Ahmet Hıdır Serginin açılış kokteyline gösterilen ilgiden oldukça memnun görünürken ; “Ne güzel bir açılış oldu. Dostlarım, arkadaşlarım, çocuklarım, sanatçılar, sanatseverler herkes bizimleydi sergi açılışında. Güzel sözler, güzel yorumlar, beğenenler satın alanlar her şey o kadar coşkuluydu ki. Ne desem nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Benim çekebildiğim fotoğraflar sadece bu kadar. Benden çok daha fazla fotoğraf çeken dostlarım oldu, onlar yayınladıkça, ben de buradan paylaşacağım o fotoğrafları. Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler. Sergi pazartesi hariç her gün saat 10.00-12.00 ve 13.00-20.00 saatleri arasında gezilebilecek. Ben de her gün 16.30 ile 18.30 saatleri arasında sergide olacağım bekliyorum ziyaretçilerimi.” dedi.

Ayrıca, Ressam Ahmet Hıdır , 8 Eylül‘e kadar her gün 16.30 ile 18.30 saatleri arasında sergiyi ziyaret eden Sanatseverleri; Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi‘nde bizzat  karşılayacak.

Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.