Bodrum Gündem

Başkan Aras Denizin Kızlarına Başarılar Diledi

Başkan Aras Denizin Kızlarına Başarılar Diledi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde bu hafta sonu sezonun ilk maçına çıkacak olan Yalıkavaksporlu oyuncular, teknik ekip ve yönetimle bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Yalıkavaksporlu oyuncular, teknik ekip ve yönetimle bir araya gelen Başkan Aras’a başkan yardımcıları, Emel Çakaloğlu, Turgay Kaya ve Hüseyin Tutkun ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya’da eşlik etti.

Başkan Aras burada yaptığı konuşmada sezonun ilk maçı öncesi Yalıkavakspor heyetine başarılar dileyerek, “Bundan sonraki süreçte her zaman yanınızdayız. Bugüne kadar Bodrum halkını başarılarınızla gururlandırdınız ve bundan sonra da bu başarılara yenilerini ekleyeceğinizden eminiz. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Hem Süper Lig’de hem Avrupa kupasında hem de Türkiye Kupası’nda şimdiden hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Yalıkavakspor Kulüp Başkanı Mehmet Esen ise, Başkan Aras’a teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü; “Öncelikle başkanımız Ahmet Aras ve çalışma arkadaşlarına kulübümüze vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz. Sezon öncesi Bodrum’da ilk kez düzenlediğimiz ve 3 Süper Lig ekibinin katılımıyla gerçekleşen Halikarnas Hentbol Turnuvası’na vermiş oldukları desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Yönetim, teknik ekip ve sporcularımızla birlikte bu destekleri boşa çıkarmamak için, Bodrum’u hem ülkemizde hem de Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cuma günü Yalıkavak’ta temel atma törenini gerçekleştireceğimiz antrenman salonumuz için de ayrıca teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve başkan Yardımcısı Turgay Kaya’ya, Halikarnas Hentbol Turnuvası’na vermiş oldukları desteklerden dolayı birer plaket takdim edildi.

Yalıkavakspor sezonun ilk maçında 27 Eylül Pazar günü İstanbul deplasmanında Üsküdar Belediye ile karşılaşacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.