Bodrum Gündem

AK Parti Bodrum Diyarbakır Annelerine Mandalina Gönderdi

AK Parti Bodrum Diyarbakır Annelerine Mandalina Gönderdi

Bodrum’da Ak Parti İlçe Başkanlığı çağrısıyla toplanan yaklaşık 300 kilo Bodrum mandalinası, çocuklarını PKK’nın elinden kurtarmak için Diyarbakır’da oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine gönderildi…

Bodrum Gündem Haber

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019’da HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde başlattığı oturma eylemi sürerken, Bodrum’da hasadı yapılan ilk mandalinalar, Diyarbakır annelerine gönderildi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in yaptığı çağrı üzerine Bodrum Turunçgil Üreticileri Birliği’nin de destekleriyle 22 kasa, yaklaşık 300 kilogram mandalina toplandı. AK Parti Bodrum İlçe başkanlığında toplanan mandalinalar, bir kamyonetle Diyarbakır’a gönderilmek üzere yola çıktı.

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin bir ucunda, Bodrum gibi güzide bir memlekette bizim değerlerimizden bir tanesi olan Bodrum mandalinasını, bilhassa da kış günlerinde evlatlarının yolunu gözleyen Diyarbakır annelerine, onların yanında olduğumuzu, manevi olarak da yanında olduğumuzu, aynı zamanda Bodrum mandalinası göndererek bu güzel lezzeti, bu güzel tadı tatmaları için gönderiyoruz. Şu anda ortalama 300 kiloya yakın mandalina var. Şunu da söylemek isterim; Yarımada’nın her yerinden birçok arkadaşımız, vatandaşımız, partilimiz, kimileri 1 kilo, kimileri kasayla mandalina gönderdiler. Bizi çok mutlu ettiler. Kendilerine de teşekkür ediyorum…” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.