Bodrum Gündem

AK Parti Kadın Kolları Bodrum için kolları sıvadı

AK Parti Kadın Kolları Bodrum için kolları sıvadı

AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Sevda Akpınar başkanlığında göreve gelen yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Akpınar Bodrum için kolları sıvadıklarını söyledi.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Genel Merkezi tarafından Bodrum Kadın Kolları Başkanı olarak Sevda Akpınar, yeni kadın kolları yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen de yer aldı. Bodrumlu kadınlar olarak Bodrum’a el attıklarını belirten kadın kolları başkanı Sevda Akpınar; “Bodrum siyasetinde AK Parti rüzgârı esiyor. Başkanımız Osman Gökmen ve yönetim kurulumuz Bodrum’un her sorunuyla birebir ilgileniyor, Bodrum’a sahip çıkıyor. Bizler de AK Kadınlar olarak Bodrum için çok çalışmaya başladık. Tüm sorunları çok iyi biliyoruz. Bodrum’da her eve, herkese ulaşacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, başkanımız Sayın Osman Gökmen yönetiminde kadın eliyle Bodrum’a dokunacağız ve Bodrum’un sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Bize destek olan tüm partili dava arkadaşlarımıza ve Bodrumlu vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz…” dedi.

Bodrum’a Kadın Eli Değecek…

Toplantıya katılan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, kadın kollarının her bir üyesinin çok değerli ve işinin ehli olduğunu söyleyerek; “Kadınlarımız Bodrum için kolları sıvadı. Kadın Kolları başkanımız Sevda Akpınar başkanlığında yeni AK Parti Bodrum Kadın Kolları yönetim kurulumuzla ilk tanışma toplantımızı gerçekleştirdik. Her bir kadın üyemizin kalbi, Bodrum’a hizmet aşkıyla atıyor. Bodrum’a AK Partili kadın eli değecek, Bodrum daha da güzelleşecek. Her biri çok değerli, Kadın Kolları yönetim kurulumuz ve başkanımız Sevda Akpınar’la Bodrum için dur durak bilmeden çalışacağız…” dedi.

Sevda Akpınar başkanlığında ki AK Parti Bodrum Kadın Kolları Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Aysel Erciyes, Ayşe Ülgü, Azime Erkal, Burcu Özkaplan, Çiğdem Altun, Çiğdem Karakaş, Dilek Abay Şahin, Elmas Özsert, Ergül Esirgemez, Fatma Giraz, Fatma Sibel Özönal, Funda Sağkal, Gülşen Bilir, Herdem Uçar Toroz, Melin Sezen, Nalan Sayan, Nazlı Çakır, Nergiz Ocak, Nevriye Gürakar, Nurcan Yurttaş, Sadike Uslu, Selda Omğan, Serpil Akalın, Songül Köse, Suzan Taşdemir, Süreyya Türker, Şenay Doğan, Şule Saydam, Yonca Öztürk.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.