Bodrum Gündem

Rally Bodrum’da Kupalar Sahiplerini Buldu

Rally Bodrum’da Kupalar Sahiplerini Buldu

2021 Demir Berberoğlu Sezonu ve Şevki Gökerman Ralli Kupası ilk yarışı olan BOTAV Rally Bodrum, 10-11 Nisan tarihlerinde 81 otomobil ve 162 sporcu ile katılımıyla gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından Bodrum Tanıtım Vakfı (BOTAV) ve Bodrum Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ralli BC Vision Motorsport takımından İsmet Toktaş-Burak Başlık ekibinin zaferi ile sona ererken, Ayhan Germirli-Mustafa Nazik ikinciliği ve Castrol Ford Team Türkiye’den Emrah Ali Başo-Gürkal Menderes de üçüncülüğü kazandılar.

Ulusal şampiyona takip eden sürücüler arasındaki özel klasmanda ise BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova-Vedat Bostancı birinciliği elde ederken, Castrol Ford Team Türkiye’den Ümit Can Özdemir-Batuhan Memiş Yazıcı ikinciliği ve Evofone Rally Team’den Uğur Soylu-Aras Dinçer de üçüncülüğü kazanan ekipler oldular.

10 Nisan akşamı 18.30’da Mindos Kapı’daki start seremonisi ile başlayan organizasyon, 11 Nisan Pazar günü Yalıçiftlik-Kızılağaç bölgesindeki Rasatçı Faik Fethanoğlu ve Saynur Gelendost etaplarının üçer kez geçilmesinin ardından, TED Bodrum Kolejindeki finiş podyumunda düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

İlk kez bir rallideki özel etaplar Karosk Bodrum YouTube kanalından canlı olarak yayınlanırken, start alan 81 ekipten 60’ı finişe ulaşmayı başardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.