Bodrum Gündem

Sezonun ilk turist kafilesi iniş yaptı

Sezonun ilk turist kafilesi iniş yaptı

Azur Havayolları’nın Moskova’dan düzenlendiği 2021 yaz sezonunun ilk charter uçağı 233 yolcuyla iniş yaptı.

Bodrum Gündem Haber

TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı’nda, Rusya’dan gelen Azur Air’a ait uçak su takıyla karşılandı. Azur Havayollarına ait uçaktaki turistler Seyahat Acentaları tarafından karşılanarak Bodrum’daki otellerine götürüldüler. 18 Nisan’dan itibaren Azur Havayollarının her gün Moskova ve Kiev’den Bodruma uçacağı belirtildi.

Havalimanında sezonun ilk dış hat uçuşunu karşılamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden TAV Milas-Bodrum Havalimanı Genel Müdürü İclal Kayaoğlu “Pandemiye karşı tüm önlemlerimizi aldık. Yolcularımıza güvenli ve konforlu seyahat hizmeti sunmak üzere paydaşlarımızla işbirliği içinde çalışıyoruz. Seyahat kısıtlamalarıyla ilgili belirsizlikler sürse de, bu sezon yolcu trafiğimizin geçen yıla göre artacağını öngörüyoruz. Önümüzdeki dönemde dış hat uçuşlarımızın artarak süreceğini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi karşılamayı umuyoruz,” dedi.

2021 Turizm Sezonunun Muğla, Milas ve Bodrum bölgelerinde haraketli geçeceğinin işaretleri olduğunu belirten Milas Kaymakamı ve Milas-Bodrum Havalimanı Mülki Amiri Mustafa Ünver Böke, “ülkemizi ve bölgemizin eşsiz güzellikteki doğasını yaşamak için Milas-Bodrum Havalimanını kullanacak tüm misafirlerimiz için Pandemi tedbirleri başta olmak üzere tüm tedbirler eksiksiz alınmıştır,” diyerek şunları kaydetti: “Havalimanımız, özellikle Pandemi döneminde güvenli seyahat için Uluslararası Havalimanları Konseyi ACI World tarafından oluşturulan Havalimanı Sağlık Akreditasyonuna sahiptir. Milas-Bodrum Havalimanı; SHGM(Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü) tarafından Pandemi Tedbirleri Sertifikasyonuna da sahip bir Havalimanı olduğu için, bölgemizde konaklayacak misafirlerimize uluslararası standartlarda ve güvenli bir şekilde hizmet verecektir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.