Bodrum Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milas’ta esnafları ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milas’ta esnafları ziyaret etti

Muğla Milas’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnafları ziyaret ederek esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaretin ardından açıklama yapan Akşener, hükümeti eleştirerek, siyasetçiler için seçmenin velinimet olması gerektiğini söyledi.

Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milas-Bodrum Havalimanı’na indikten sonra Muğla programına Milas’tan başladı. Milas’ta Hacı İlyas Mahallesi Kadıağa Caddesi’nde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Akşener, kalabalığı selamladıktan sonra cadde esnaflarını ziyaret etti.

İYİ Partili Milletvekilleri, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İYİ Parti İlçe Başkanları ve partililerle birlikte caddede yürüyen Akşener, ziyaretlerde esnafların sorunlarını dinledi ve esnafların taleplerini aldı. Ziyaret sırasında vatandaşlar ve esnaflar, Meral Akşener ile fotoğraf çektirdi.

Esnaf ziyaretinin ardından sandalyeye çıkarak bir konuşma yapan Akşener,  “20 Ocak 2020’den beri esnafları ziyaret ediyorum. Genellikle kadınların hayat tarzı, davranış biçimi üzerinden bir kavga yürüdü. Hala devam ediyor, adamların işine geldi bu durum. Esnaf, çiftçi, tenceresi kaynamayan kadınlar, öğrenciler, işsiz gençler unutuldu. Ben bu unutulmayı ortadan kaldırmak, gerçek derdin ne olduğunu Türkiye’nin tümüne ve bize yönetenlere hatırlatmak için yola çıktım. Dükkan dükkan gezdim. O dükkanların içine girdiğim zaman iktidar partisine sövmedim. Onlar benim anama sövdükleri halde sövmedim, yermedim, kendi partimi övmedim, propaganda yapmadım. Sadece milletimizin derdini dinledim. Sonra onu aldım grup konuşmalarıma koydum. Milletvekili arkadaşlarımız çözümler üretti. İşte sorun işte çözüm dedik iktidara ve bunları kamuoyuna mal ettik. Şimdi 1 buçuk yılı geçmişiz çalışarak.” dedi.

Seçmen Velinimet Olmalı…

Siyasetçiler için seçmenin velinimet olması gerektiğini söyleyen Akşener,  açıklamasında şunları kaydetti: “Nasıl esnaf için müşterisi velinimetse, siyasetçiler için bu benim için de geçerli siyasetçi için de seçmen velinimet olacak inşallah. Velinimet olmaktan çıktığınız için sizin çocuklarınız işsizken, kabiliyetsiz, ne olduğu belirsiz genç genç adamlar 5 maaş para alıyor. Sizin çocuklarınız işsizken, Türkiye neredeyse yüzde 70 oranında çalışanında asgari ücret alan insanlardan oluşan bir ülke olmuşken, 5 maaş 12 maaş ayda 150 bin lira, 250 bin lira maaş alan insanların bulunduğu bir ülke olmuşsa hepsine haram zıkkım olsun. Onun için bize yönelik diyeceksiniz ki, size gelen siyasetçilerin hangi projeleri var dinleyip göreceksiniz sonra oy vereceksiniz. Çok kolay oy verdiniz sonuç olarak çırak siz çıktınız. Şimdi siz sizi çırak çıkaranları çırak çıkaracaksınız.”

Kaynak : Haber Milas

Yorumlar