Bodrum Gündem

Marmaris’te normalleşme konseri

Marmaris’te normalleşme konseri

Marmaris Belediyesi, normalleşmeyi konserle kutladı. Pandemi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren müzisyenlere destek olmak amacıyla başlatılan “Müzik Susmasın” projesinin final gecesi kısıtlamaların sona erdiği 1 Temmuz akşamı gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Pandemi döneminde işyerleri kapalı olduğu için çalışamayan müzik emekçilerine imkânları ölçüsünde destek veren Marmaris Belediyesi, bu amaçla Müzik Susmasın adıyla bir proje başlatmıştı. Marmaris’te yaşayan müzisyenler 14 Haziran’dan 25 Haziran’a kadar her akşam 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda akustik konser vermişti.

Projenin final gecesi ise kısıtlamaların sona erdiği 1 Temmuz akşamı yapıldı. Saat 19.00’da başlayan konserde tüm sanatçılar tek tek sahne alarak sevilen şarkıları seslendirdi. Aylar sonra ilk kez sahne alan sanatçılarla onları dinlemeye gelen vatandaşların mutluluğu görülmeye değerdi. Dinleyiciler bol bol dans ederek şarkılara eşlik etti.

Tehlike Hala Geçmedi

Konserin sonunda sahneye Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay çıktı. “Bu ortamları özlemişiz” diyen Oktay, “Pandemide zorlu bir süreç olarak büyük sıkıntı yaşadık. Şimdi kontrollü normalleşmeye geçtik. Artık bir arada olabileceğimiz etkinliklerimiz olacak. Ama hala daha salgın tehlikesi geçmiş değil. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeye devam edin. Çünkü olası vakaların artışında yine geride bıraktığımız üzüntülü dönemlere geri döneriz” diye konuştu. Müzisyenler verdiği destek için Başkan Oktay’a çiçek ve plaket verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.