Bodrum Gündem

Avrupa Şampiyonası’na Veda Ettik

Erkek Voleybol Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası 8’li finallerinde, turnuvanın en güçlü takımlarından Sırbistan’a yenilerek şampiyonaya veda etti.

Fatih Güllapoğlu Bodrum  Gündem yazıları…

Maçın ilk setinde Sırplar çok üstündü. Sonradan toparlanmaya başlasak da, gereğinden fazla servis kaçırınca farkı kapatamadık: 18-25.

İkinci sette daha arzulu oynadık. Rakibe göre daha fazla servis kaçırsak da seti 25-22 aldık. Durum 1-1 oldu.

Üçüncü set tam bir savaştı. Yine lüzumsuz servis kaçırmalarımıza ve bir ara 5 sayı geri düşmemize karşın koç Nedim Özbey’in muhteşem dokunuşları ile seti 25-22 almayı başardık. Ve 2-1 öne geçtik.

Dördüncü sete moralli başladık. Bu set de tam bir savaş meydanıydı sanki. Onlardan fazla servis kaçırmamız ve rakibin özellikle kısa paslardan aldıkları sayılarla bu seti kıl payı farkla  25-23 kaybettik ve durum 2-2 oldu.

5’inci set başabaş başladı. Bireysel hatalar nedeniyle bir ara fark 4 sayıya çıktı. Farkı 2 sayıya indirdiğimizde yine servis kaçırdık. Yiğit farkı 2’ye indirdi: 10-12. Nedim Özbey taktik olarak servise Oğuzhan’ı aldı. Ama maalesef servisi kaçırdı: 10-13. Kısa pasla Emre sayıyı iki farka indirdi: 11-13. Bu kez Sırbistan mola aldı. Servisi Adis kullandı. Çok iyi servis top bizde Adis’ten 3 metre gerisinden smaç. 12-13. Karşıdan iyi smaç 12-14. Emre smaçı kaçırdı ve 12-15 seti vererek maçı 2-3 kaybettik ve elendik…

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.