Bodrum Gündem

Bodrum’da eğlence tüm hızıyla devam ediyor

Bodrum’da eğlence tüm hızıyla devam ediyor

Bodrum eğlence sektörünün önde gelen mekânlarından Mandalin Enjoy The Sound Perşembe akşamı müthiş bir organizasyona imza atıyor.

Bodrum Gündem Haber

2011 yılından bu yana Bodrum’da Türkiye’nin en iyi müzisyenlerine ev sahipliği yapan Mandalin Enjoy The Sound Pandemi öncesinde yılda 200’ü aşkın etkinlik yapmaktaydı. Her şeye rağmen sektörün umudu yitirmemesi adına bu yaz sezonunda da her gün canlı performanslarıyla birçok sanatçıyı konuk ederek Bodrum’un eğlence söktörüne canlılık getirdi.

Kaliteden Ödün vermeden yola devam…

Mandalin Enjoy The Sound Perşembe akşamı her zamanki gibi müthiş bir organizasyona imza atıyor. “Jam Session Bodrum” birbirinden değerli müzisyenlerin katılımıyla 16 Eylül Perşembe günü Mandalin‘de gerçekleşecek. Mandalin Enjoy The Sound 2021 yaz sezonunda yeni konsepti ile hizmet vermeye devam ettiğini kaydeden Erdinç Büyüksarı; “Yaklaşık 2 yıl kapalı kalmamıza karşın bu yaz itibarı ile Mandalin Enjoy The Sound yeni konspti ile hizmet vermeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi hem hizmette, hem de ürünlerimizde kaliteyi öne çıkartan bir anlayışımız var. Bu güne kadar mekanımıza gelen herkesin mutlu ayrılması için uğraş verdik ve bu prensibimizden de asla vazgeçmedik…” dedi.

Bir Gecede 37 Sanatçı…

16 Eylül 2021 Perşembe akşamı “Jam Session Bodrum” birbirinden değerli müzisyenlerin katılımı ile müthiş bir gece organize ettiklerini kaydeden Erdinç Büyüksarı; “Müjde Kızılkan, Hera Aslan, Ozan Ünlü, Alişan Göksu, Alican Demirtaş, Ezgi Bıcılı, Elif Pıtırlı, Pınar Seli, Eyüp Karadağ, Bate, Serkan Uzunoğlu, Melisa Karakurt, Tolga Akyıldız, Eyüp Karadağ, Melis Dağ, Ceyda Mazalto, Murat Çopur, Çağlar Derdiyok, Altuğ Karakurt, Atakan Çekmece, Murat İbze, Burcu Güney, Şener Yılmaz, Güney Güvel, Aydın Karabulut, Hami Barutçu, Muzaffer Kalyoncu, Bünyas Herek, Ahmet Demirkol, Berkay Kurt, Özgür Ökte, Ahmet Sefa Yanardağ, Mehmet Aykoç, Ulaş Ünal, Ertuğrul Kırçın, Gökhan Obuz’un katılımı ile gerçekleşecek olan “Jam Session Bodrum” gecemize tüm Bodrumluları bekliyoruz. Ben olsam bu unutulmaz geceyi kaçırmam…” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.