Bodrum Gündem

Başkan Toksöz, çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Toksöz, çalışmaları yerinde inceledi
30.09.2021
0
A+
A-

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, belediye ekipleri tarafından ilçede süren çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı.

Bodrum Gündem Haber

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, beraberinde Başkan Yardımcısı İsmail Kaya ile birlikte, Çakırlar Mahallesi’ndeki asfalt, Hacıbayramlar, Kırıkköy ve Hisarardı mahallelerindeki sosyal tesis ve Yukarıyayla Mahallesi’ndeki kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler sırasında ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alan Toksöz, muhtarlar ve mahalle sakinleriyle görüşerek mahallelerin eksikliklerini ve taleplerini dinledi.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Toksöz, bütün ekiplerin sahada olduğunu ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Toksöz, Yatağan’ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için yoğun mesai harcadıklarını kaydederek, “Muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelerek eksiklikleri belirliyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ekiplerimiz şuan Çakırlar Mahallesi’nde 10 kilometrelik asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. Yukarıyayla Mahallesi’nde de yaklaşık 6 bin metrekarelik alana kilitli parke taşı döşeniyor. Ayrıca, Hacıbayramlar, Kırıkköy ve Hisarardı mahallelerimizde ise sosyal tesisin birkaç eksikliği kaldı ve önümüzdeki günlerde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Daha sonrasında ise, önceden planladığımız gibi ekiplerimizi diğer bölgelere yönlendireceğiz ve eksiklikleri gidermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.