Bodrum Gündem

Öğrencilerin kiralık ev bulmaması mizah oldu  

Öğrencilerin kiralık ev bulmaması mizah oldu  

Ülke genelinde kira fiyatlarının artmasının ardından Muğla’da sosyal medya fenomeni Murat Meral, mizah içerikli hazırladığı videosu ile kiralık ev bulmakta zorlanan öğrencilerin durumuna dikkat çekti. Videoyu çok sayıda kullanıcı beğenirken kısa sürede de izlenme rekorları kırdı.

Bodrum Gündem Haber

Muğla’da yaşayan ve uzun süredir yaptığı mizah içerikli videolarla sosyal medyada “muromeroo” adıyla fenomen olan tiyatro oyuncusu ve yönetmen Murat Meral, son videosunu öğrencilerin kiralık ev bulamaması üzerine yaptı.

Öğrencilerin kira fiyatlarının yüksek olması veya kullanışsız eve verilen fahiş kira fiyatlarını konu alan ünlü fenomen Murat Meral,  videosunda ev sahibi rolüne büründü. Kiralık ev bakan öğrencilere kömürlük gösteren fenomen, telefonla arayan başka bir öğrenciye ise tavuklarla kümeste kalabileceğini söyledi.

Murat Meral yaptığı videolarının mizah amaçlı olduğunu belirterek, “Ben öğrencilik yaptığım şehirde okulumu bitirdikten sonra burada kaldım. Kiralık ev, öğrencinin ev geçindirmede yaşadığı zorlukları çok iyi biliyorum. Bu yüzden de son zamanlarda yaşanan kira fiyatlarındaki artışı ve kullanışsız evleri mizah yoluyla videomuzda işledim. Burada birilerini zan altına almak değil öğrenci arkadaşlarımıza destek olmak ve en önemlisi mizah altında güldürebilmek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.