Bodrum Gündem

Belediyede yeni başkan yardımcıları belli oldu

Belediyede yeni başkan yardımcıları belli oldu

Milas Belediyesi’nde 1 yıl süreyle görev yapacak yeni Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu.

Bodrum Gündem Haber

Mevcut Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe’nin 1 yıllık görev sürelerinin dolmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından yeni başkan yardımcılığı görevlerine Halil Mutlu ve Mehmet Ateş atandı.

Görevlerine bugün itibariyle başlayan Mehmet Ateş Belediye Ana Hizmet Binası’nda, Halil Mutlu ise Belediye Ek Hizmet Binası’nda görev yapacak.

Görevimizi En İyi Şekilde Yerine Getireceğiz…

Göreve başlayan yeni Başkan Yardımcıları, “Milas’ımızdaki vatandaşlarımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bizlere verilen Başkan yardımcılığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğiz.” dedi. Yeni görevlendirmelerle ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Belediye Başkan Yardımcıları olarak görev süreleri dolan Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe yerine Halil Mutlu ve Mehmet Ateş yeni Başkan Yardımcılarımız oldu. Çalıştığımız 1 yıl boyunca üstün bir gayret gösteren Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe başkanlarıma teşekkür ediyor, yeni görevlerine bugün itibariyle başlayan Halil Mutlu ve Mehmet Ateş başkanlarıma ise başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.