Bodrum Gündem

Yangınlarda destek sağlayanlara teşekkür ziyareti

Yangınlarda destek sağlayanlara teşekkür ziyareti
20.10.2021
0
A+
A-

Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Resul Murat Kılıçarslan, Yatağan ilçesinde meydana gelen orman yangını felaketinde destek sağlayanlara teşekkür ziyaretlerinde bulundular.

Bodrum Gündem Haber

Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Resul Murat Kılıçarslan, ağustos ayı içerisinde Yatağan’ın Hacıveliler, Hisarardı ve Yumaklı mevkiinde meydana gelen orman yangını felaketinde, yangına müdahale eden ekiplere araç ve ekipman desteği sağlayan kurum, kuruluş ve özel firmalara teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyaretler sırasında konuşan Kaymakam Kökçü, yangına müdahale eden ekiplere destek sağlayanlara teşekkür ederek, “Ekipler, hem havadan hem de karadan müdahale ederken, aynı anda birçok yerde çıkan yangınlara araç ve ekipman desteğini sağlayanlara çok teşekkür ediyorum. Duyarlı insanlarımız sayesinde bu yangınlar kısa süre içerisinde, kayıp yaşanmadan söndürüldü. Allah, böyle bir felaketi tekrar yaşatmasın” dedi.

Belediye Başkanı Toksöz ise, yangınlar sırasında hemşerilerinin ve ilçedeki kurum, kuruluş ve özel firmaların büyük bir kahramanlık destanı yazdığının altını çizerek, “İlçemizde yangınlar başlamadan önce çevre ilçelerde meydana gelen yangınlar için ilçemizden destek istendiğinde ilçemizdeki birçok düşünceli insan, bir saniye bile düşünmeden araç ve ekipman desteği sağladı. Daha sonrasında ise maalesef ilçemizde de yangın felaketi meydana geldi. Sağ olsunlar, bu araç ve ekipman da desteğiyle yangınlar söndürüldü. Bu desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bir daha bu ve benzeri felaketleri yaşamayız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.