Bodrum Gündem

Derbide 3 puan Turgutreisspor’un oldu

Derbide 3 puan Turgutreisspor’un oldu

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu’nda lider Turgutreisspor, dördüncü hafta mücadelesinde Bitez Dondurma Pedasa Gençlikspor’u 4-0 mağlup  etti.

Bodrum Gündem Haber

Turgutreis Stadı’nda oynanan derbide, ev sahibi sarı lacivertliler karşılaşmanın ilk yarısını Yiğit’in 40’ıncı dakikadaki golüyle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya daha disiplinli bir oyunla başlayan ev sahibi ekip, 53’üncü dakikada yine Yiğit’in golüyle farkı ikiye çıkardı. Taraftarın gol beklediği ancak rakip defansın fırsat vermediği Mustafa Balcıoğlu, 72’nci dakikada rakip fileleri havalandırarak aradığı golü buldu. Karşılaşmanın skorunu belirleyen golü ise 85’inci dakikada Gökhan kaydetti.

Zor karşılaşmada 3 puanın sahibi olan Turgutreisspor, güçlü rakibi karşısında avantaj sağlamış oldu. Konuk ekibin maçın bitiş düdüğüne kadar mücadeleden vazgeçmemesi futbolseverlerin beğenisini kazanırken, sahadaki mücadele seyir zevki yüksek bir maç olmasını sağladı.

Turgutreisspor Kulübü Başkanı Melih Aydoğan’da konuk ekibi tebrik etti. Sahadan galip ayrıldıkları için mutluluğunu ifade eden Aydoğan, “Liderliğimizi koruduk. Amacımız ligi namağlup bitirmek ve üst lige daha iyi hazırlanmak.” dedi. Aydoğan ayrıca U16 ve U18’deki gençleri A takıma kazandırmak istediklerini söyledi.

12 puanla liderlik koltuğundaki Turgutreisspor, yeni haftada 10 puanla en yakın takipçisi Gündoğanspor’a konuk olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.