Bodrum Gündem

Mükerrem Uyar vefat etti

Mükerrem Uyar vefat etti

Beyin kanaması geçiren ve İzmir’de tedavi altına alınan Geçmiş dönem Muğla CHP İl Genel meclis üyesi Mükerrem Uyar yoğun bakım ünitesinde vefat etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da esnaflık yapan geçmiş dönem CHP Muğla  İl Genel Meclis üyesi Mükerrem Uyar, 4 gün önce Bodrum’da beyin kanaması geçirmiş ve ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümüne nakledilmişti.

Dört gündür yoğun bakım ünitesinde durumu stabil olan Mükerrem Uyar, geçirdiği kalp krizi sonrası hayata tutunamadı.

Geçmiş dönem Muğla CHP İl Genel Meclis üyesi  ve Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Koordinatörlüğü de yapan Bodrumlu esnaf Mükerrem Uyar evli ve biri kız, diğeri erkek 2 evlat sahibi idi.

Bodrum Gündem ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Mükerrem Uyar’ın cenazesi yarın öğle namazını müteakiben Mumcular -Bahçeyaka mahallesinde Bulunan Yeşil Köşk’ten alınarak Mumcular mezarlığına defin edilecektir.

Yorumlar

  1. Süleyman ilhan dedi ki:

    Allah gani gani rahmet eylesin çok kıymetlı çok düzgün çok güzel bir adamdı vesselam ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar dilerim bugün onun sayesinde bulunduğum işlerinde çalışıyorum